Klik in het vak en type paar letters…

Auto Motor Camper en Caravan en rijwiel

Wassen

JEMAKO tovert zelfs een oude bak om in een glanzende bolide. Autowassen is zelden zo leuk geweest! Zoals Duitse auto’s hun staat van dienst hebben, zo heeft JEMAKO de zijne. De poetsmiddelen van hun autolijn staan bekend om de hoge betrouwbaarheid en worden allen in eigen beheer geproduceerd en geleverd.De autoshampoo garandeert honderd procent tevredenheid.

Auto lak

Heb je schoon genoeg van die bloesemresten en stof op je auto? Is zelfs de wasstraat niet afdoende, omdat je nog watervlekken op de lak ziet? De JEMAKO Speed-Polish-set zorgt voor een glanzende autolak en maakt je auto als nieuw.

Kunststof reinigen en onderhouden

Met de speciale caravan reiniger bewerk je je camper en caravan optimaal. Was deze daarna met de glansrijke autoshampoo en deze straalt weer als nieuw.

Speciale sets

De speciale sets om je velgen te reinigen zonder je handen te bezeren of om het interieur van je auto eens onderhanden te nemen, zodat weer heerlijk ruikt. Alsook om de rubbers van portier en ramen weer soepel te maken zodat ze ook niet meer zwart afgeven, deze sets maken dat het onderhoud van je vervoermiddel de moeite waard wordt. Bekijk de sets en lees goed de beschrijving, je voertuig onderhouden is best wel een dankbaar werkje met de producten van JEMAKO

TIP voor je ramen: was ze opdezelfde manier als de ramen van je huis. Natte doek, droogdoek …. klaar ! Kies hier voor de raamdoekenset.

Om lang plezier te hebben van de JEMAKO producten lees dan even verder: de vezels en doeken kunnen in de machine worden gewassen en zijn geschikt voor de wasdroger ( wel op lage temperatuur ). Op elke vezel tref je een label met de wasbare temperatuur. Wijk hier niet vanaf. De vezels voor het eerste gebruik wassen! Gebruik nooit wasverzachter en of chloor houdende wasmiddelen. Zo blijven de vezels en de vezeldoeken gedurende lange tijd goed absorberen en hun kleur behouden! 

Advies!! Gebruik het JEMAKO synthetische wasmiddel, zo blijven de vezels hun kleur en structuur behouden. door het gebruik van de waszak blijven de vezels pluisvrij en behoud je een langere levensduur.

 

Contact:

Telefoon & WhatsApp contact:

+31 (0) 63 85 124 49
ma-vr. 8.30 uur – 17.00 uur
info@poetsendoejezo.nl

Nieuwsbrief:

Mis geen enkel nieuwtje van poetsendoejezo.nl. Meld je hierbij aan voor de nieuwsbrief : E-mailadres