Klik in het vak en type paar letters…

VLOER

Elke vloer krijg je schoon met JEMAKO!

Hoe houd je je vloer schoon en geef je deze goed onderhoud? Van hardsteen tot graniet, van hout tot laminaat. Zoveel soorten, zoveel schoonmaak regels. Elke vloer heeft een andere aanpak nodig. Bij gebruik van de JEMAKO vloerwisser in combinatie met de juiste vezel, garanderen wij een een optimaal resultaat. 

Allereerst de JEMAKO vloerwisser, een geliefd systeem!

De vloerwisser staat garant voor optimale reiniging door zijn stevige, sterke en platte doorlopende vloerplaat. Bij een lichte druk zorgt de plaat voor een optimaal reinigingseffect doordat de vezel volledig de vloer raakt. De functie van de vloervezel is dan optimaal . De in hoogte verstelbare steel maakt het voor iedereen mogelijk om te dweilen zonder rugklachten, het hoekscharnier met vastzetsysteem om zowel op de grond als boven het hoofd te werken en de kunststof ring bovenaan zodat de vloerwisser overal tegenaan gezet kan worden zonder omvallen of de muren te beschadigen maakt deze vloerwisser uniek. Ook kunnen er meerdere stelen op elkaar worden geschroefd om bijv. buiten de bovenramen te wassen.

Houten vloer schoonmaken en behandelen

Combineer het schoonmaken van je houten vloer met het broodnodige onderhoud. De JEMAKO vloerset wit  maakt je vloer niet alleen stralend schoon, maar heeft ook een verzorgend effect. De witte vezel van de JEMAKO Vloerset is speciaal ontwikkeld voor geoliede en in de was gezette houten vloeren. Giet wel een scheut bijbehorende emulsie voor houten vloeren in de emmer water. Deze vermengt zich met de watersubstantie, waardoor je tijdens het dweilen de vloer reinigt én voedt. 

Laminaat en parketvloer schoonmaken

Niets geen gedoe met stofzuigers of emmers water: houd eenvoudig je laminaat en gelakte parketvloer schoon met de JEMAKO vloerset geel. Even swifferen, de vezel buiten uitkloppen en het huis is weer aan kant. In het hoogwaardige materiaal zijn dusdanig veel microvezels verwerkt, dat iedere oppervlakte intensief gereinigd wordt. De gele vezel trekt al het vuil naar zich toe. Bijkomend voordeel: dagelijks stofzuigen omdat de hond of kat zijn wilde haren kwijtraakt, is óók verleden tijd. Wat ik doe omdat ik 2 honden heb, waarvan er 1 flink elke dag haren verliest,  ik neem de gele vezel zoals hierboven te lezen en en als deze helemaal vol zit, neem ik de stofzuiger en zuig hiermee de vezel vrij van haren. Eind van de week kan de vezel in de was.

Laminaat, hoogglans tegels, linoleum en PVC schoonmaken

Een gevoelige vloer verdient een sensitieve behandeling. Voor het schoonmaken van laminaat, hoogglans tegels, linoleum en PVC – maar ook graniet en rubber – ontwikkelde JEMAKO vloerset groen hoogpolig. Actiever het vuil met de groene, hoogpolige vezel, waarna de witte vloervezel het vuil opneemt en de vloer droogt. Geef af en toe een scheutje vloeronderhoud in het  water, deze zorgt voor een zachte glans en ruikt heerlijk. 

Natuursteen, kalksteen en gelakte houten vloeren reinigen

Een sopje is overbodig, want meer dan wat water en de JEMAKO vloerset groen laag, heb je niet nodig. De korte, groene vezel activeert het vuil; de witte vezel neemt het mee en maakt de vloer droog. Dweilen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Deze complete vloerset is ideaal om ruwe, doffe vloeren te reinigen en natuursteen, kalksteen en gelakte houten vloeren te laten stralen als nooit tevoren.

Meer tips voor het schoonmaken van vloeren? Nodig Poetsendoejezo uit voor een gratis poetsadvies!

Om lang plezier te hebben van de JEMAKO producten lees dan even verder: de vezels en doeken kunnen in de machine worden gewassen en zijn geschikt voor de wasdroger ( wel op lage temperatuur ). Op elke vezel tref je een label met de wasbare temperatuur. Wijk hier niet vanaf. De vezels voor het eerste gebruik wassen! Gebruik nooit wasverzachter en of chloor houdende wasmiddelen. Zo blijven de vezels en de vezeldoeken gedurende lange tijd goed absorberen en hun kleur behouden! 

Advies!! Gebruik het JEMAKO synthetische wasmiddel, zo blijven de vezels hun kleur en structuur behouden. door het gebruik van de waszak blijven de vezels pluisvrij en behoud je een langere levensduur.

 

Contact:

Telefoon & WhatsApp contact:

+31 (0) 63 85 124 49
ma-vr. 8.30 uur – 17.00 uur
info@poetsendoejezo.nl

Nieuwsbrief:

Mis geen enkel nieuwtje van poetsendoejezo.nl. Meld je hierbij aan voor de nieuwsbrief : E-mailadres