augustus 6

Auto en rijwiel onderhoud met JEMAKO

0  comments

poetsendoejezo
Auto / Camper / Motor/Rijwielen

Met de fantastische reiniging en verzorgingsproducten van JEMAKO tover je zelfs een oude bak om in een glanzende bolide. Autowassen is zelden zo leuk geweest!

Zoals Duitse auto’s hun staat van dienst hebben, zo heeft JEMAKO zich ook inmiddels bewezen. De poetsmiddelen van hun autolijn staan bekend om de hoge betrouwbaarheid en worden allen in eigen beheer ontwikkeld en samengesteld.

poetsendoejezo

Autowassen

Hoe zuinig ben jij op je auto? Onderhoud maakt wel degelijk wat uit. Bescherm je lak tegen agressief vuil en in de winter tegen zout en andere weersinvloeden. Door regelmatig je autolak te reinigingen met een hoogwaardige shampoo is geen overbodige luxe. JEMAKO heeft een zachte shampoo die aangenaam ruikt en waarmee het een plezier is om deze te gebruiken. 

Neem hiervoor de reinigingshandschoen of de reinigingsspons, beide absorberen veel water en halen zelfs door de langere vezels, vuil uit richels en ongelijke onderdelen van je voertuig. Overigens is de shampoo ook heel geschikt voor motoren en rijwielen.

Voor de uitgebreide auto - camper - caravan - motor - rijwiel verzorgingslijn kijk hier.

poetsendoejezo
poetsendoejezo
poetsendoejezo

Autopoets: je auto als nieuw met JEMAKO

Heb je schoon genoeg van die bloesem resten, stof of watervlekken op je auto - maar lukt het je niet om deze daadwerkelijk te verwijderen? Is zelfs de wasstraat niet afdoende? De JEMAKO Speed-Polish-set zorgt voor een glanzende autolak en maakt je auto als nieuw. Bewerk na het wassen met de meegeleverde zachte doek en de speed-polish de lak, je hebt er geen kracht voor nodig. Het resultaat is verbluffend. Doe dit regelmatig het is een makkelijk en snel werkje.

Velgen betrouwbaar reinigen

Met de milieuvriendelijke velgen reiniger, kan je onbezorgd de duurste velgen zonder problemen super schoon krijgen en een nieuwe glans geven. Werken met de handige cleanstick,  zorgt ervoor dat het geen lastig klusje is, zelfs spaakvelgen reinig je hiermee zonder je handen te beschadigen. Hoe fijn is dat. Zorg wel dat het product wat langer inwerkt en maak de velgen vooraf nat.


Autobekleding reinigen

Een schoon auto-interieur upgrade je beleving en vergroot je rijplezier. Zoals de auto een heilige koe is voor de man, zo zijn leeronderhoud en interieur-onderhoud JEMAKO’s stokpaardjes - en dat geldt dus ook voor het reinigen van autobekleding. verwijdert elke vlekje krachtig en doelgericht en geeft je bekleding een frisse geur.

Met de JEMAKO Interieurset is het zo snel gedaan. De zeer zachte vezel ligt prettig in de hand en is een klusje wat je snel even tussendoor ook kunt doen. Daarna ruikt je auto weer als nieuw.

Autoruiten schoonmaken

Veiligheid voor alles en daarbij speelt een heldere autoruit een cruciale rol. Houd je blik op de weg en zorg dat de autoramen schoon blijven met de JEMAKO Raamdoeken. Ben je onderweg neem dan een fles glasreiniger met een droge profidoek en reinig daarmee zonder water perfect je autoruiten.


Kunststof en rubbers

Voor het reinigen en onderhouden van kunststof en rubbers van ramen, deuren, bumpers enz. neem je het kunststof onderhoud. Hiermee voorkom je het plakken en afgeven van zwarte rubbers en dichtingen. Geef voor de winter deze rubbers een extra behandeling, kunststof onderhoud op een groene vezel sprayen en over de delen heen gaan, zou gebeurd, echt een snelle klusje. Met groot resultaat. Vooral voordat de winter begint, is het van belang dat je de rubbers een opfris beurtje geeft, je voorkomt hiermee dat ze gaan plakken.

Camper - caravan - motor - rijwiel

Speciale caravan reiniger zorgt ervoor dat de kunststof buitenwanden optimaal schoon worden, handig om hierbij de vloerwisser van JEMAKO te gebruiken, hiermee kan je grote oppervlakken en het dak prima bewerken.

Gebruik de cleanstick voor de spaken van auto of rijwiel, een super fijn attribuut als je je vingers wilt ontzien.

De cleanstick met kunststof handvat is erg fijn om ook in droge toestand je motor en andere rijwiel en van stof en ander vuil te verwijderen. De hoogpolige handschoen neemt zoveel water op en is ontziet je handen.

Bekijk hier nog eens het volledige aanbod.

Veel poetsplezier!

poetsendoejezo
poetsendoejezo


  Tags


  You may also like

  Poetsen met dit weer …

  Badkamer- sanitair- onderhouden

  {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Get in touch

  Name*
  Email*
  Message
  0 of 350