Klik in het vak en type paar letters…

Badkamer

Die prachtige badkamer heeft veel geld gekost, maar hoe zorg je dat deze mooi blijft – zonder dat het te veel tijd kost? Het verwijderen van kalkaanslag, het schoonmaken van de voegen tussen de tegels en het reinigen van de douchecabine zijn een hels karwei. Maar niet met JEMAKO! Deze hoogwaardige, milieuvriendelijke producten tasten, in tegenstelling tot veel andere schoonmaakmiddelen, materiaal en sanitair niet aan. Met de JEMAKO badsets blijft je badkamer als nieuw.

Kalk verwijderen

Kalkaanslag in de douchecabine, tussen de badkamertegels en op het sanitair: ontkalken is met JEMAKO in een handomdraai gebeurd. Waar het meeste schoonmaakmiddel kalk agressief te lijf gaat en direct het roestvrijstaal aanvreet, verwijdert JEMAKO kalk op effectieve wijze maar met behoud van je materiaal. KalkExPlus laat je wasbak, bad en douche glanzen als nooit tevoren.
De kalkexplus is onschadelijk in het afvalwater, dus mag gebruikt worden voor septitanks en andere afvoer tanks.

Als je zorgt dat je na elke douchebeurt de cabine nadroogt heb je minder last van vasthoudende kalk, de droogdoek is hiervoor heel fijn en met de douche trekker gaat het nog sneller.

Voegen schoonmaken  

Vieze voegen in de badkamer reinigen en badkamertegels weer laten glanzen? Met de speciale Badset Daily  heb je alles om deze lastige klusjes makkelijk te maken en is er speciaal voor schone voegen, frisse tegels en voor een glanzend schone badkamer.

Zo zorg je nu dat je badkamer mooi blijft en dat het niet al te veel tijd kost! Het verwijderen van kalkaanslag, het schoonmaken van de voegen tussen de tegels en het reinigen van de douchecabine is vaak veel werk. Maar niet met JEMAKO!
Lekker snel en makkelijk werk je met de Profidoek en Droogdoek voor het reinigen van kranen, accessoires, wastafels, ligbaden, douchebakken en nog veel meer. Ook met de profidoek mini of ook wel het 1000 dingen doekje genoemd is onmisbaar in badkamer en toilet.
Met de Badset Daily heb je een complete set welke onmisbaar  voor de dagelijkse reiniging van badkamer en toilet. De sanitairreiniger gebruik je voor alle sanitair zoals wastafels, toiletpotten, kranen, tegels enz. Deze milieuvriendelijke schoonmaker zorgt voor een stralende badkamer! De WC- Hygiënereiniger verwijderd op milde wijze kalk en urinesteen uit de toiletpot, zodat bacteriën steeds minder kans krijgen.En deze ruikt heerlijk verfrissend.
Onze hoogwaardige milieuvriendelijke producten tasten, in tegenstelling tot veel andere schoonmaakmiddelen het materiaal en sanitair niet aan. Voor het reinigen van badkamer en toilet vind je op deze pagina de ideale producten in sets samengesteld of apart verkrijgbaar.

Om lang plezier te hebben van de JEMAKO producten lees dan even verder: de vezels en doeken kunnen in de machine worden gewassen en zijn geschikt voor de wasdroger ( wel op lage temperatuur ). Op elke vezel tref je een label met de wasbare temperatuur. Wijk hier niet vanaf. De vezels voor het eerste gebruik wassen! Gebruik nooit wasverzachter en of chloor houdende wasmiddelen. Zo blijven de vezels en de vezeldoeken gedurende lange tijd goed absorberen en hun kleur behouden! 

Advies!! Gebruik het JEMAKO synthetische wasmiddel, zo blijven de vezels hun kleur en structuur behouden. door het gebruik van de waszak blijven de vezels pluisvrij en behoud je een langere levensduur.

 

Contact:

Telefoon & WhatsApp contact:

+31 (0) 63 85 124 49
ma-vr. 8.30 uur - 17.00 uur
info@poetsendoejezo.nl

Nieuwsbrief:

Mis geen enkel nieuwtje van poetsendoejezo.nl. Meld je hierbij aan voor de nieuwsbrief : E-mailadres