Badkamer- sanitair- onderhouden – POETSENDOEJEZO

Badkamer- sanitair- onderhouden

poetsendoejezo
BADKAMER ONDERHOUD

Waarmee reinig je bepaalde oppervlakken wat heb je daarvoor nodig?

Douchewand en kranen: kalkEx - sanitairreiniger

Voegen : groene vezel icm intensief reiniger of vloer-intensief 

Wastafel en bad porselein : sanitairreiniger 

Wastafel en bad kunststof : intensiefreiniger en of sanitairreiniger

Toilet : WC Hygiëne reiniger 

Vezels: groene handschoen of duodoek , ook de vorm van de groene spons, deze is zo fijn voor wastafel en bad

Doeken : profidoek/profidoek klein -droogdoek 

Cleanstick : in de blauwe versie voor achter kranen en smalle openingen. Met de fijne dunne sticks maak je zelfs je afvoer vrij van achtergebleven zeepresten en haren. 

Vloer: kijk onder blog vloer onderhouden.

Tip: Gebruik de vloeistoffen nooit op een droge ondergrond en het liefst ook op een natte of vochtige vezel sprayen. Spoel altijd goed na en droog daarna zo mogelijk af. Geef de vloeistoffen de tijd om hun werk te doen. Ze zijn niet agressief en hebben daardoor een wat langere inwerktijd nodig.

Kalk verwijderen

Kalkaanslag in de douchecabine, tussen de badkamer tegels en op het sanitair: ontkalken is met JEMAKO in een handomdraai gebeurd. Waar het meeste schoonmaakmiddel kalk agressief te lijf gaat en direct het roestvrijstaal aanvreet, verwijdert JEMAKO kalk op effectieve wijze maar met behoud van je materiaal. 

De kalkex is op basis van melkzuur, is EcoPlus, mag ook gebruikt worden in speciale afvoertanks. 

poetsendoejezo
poetsendoejezo
poetsendoejezo
poetsendoejezo

Voegen schoonmaken

Voegen schoonmaken, ook zo'n lekker klusje. Neem hiervoor de krachtige groene reinigings handschoen of de groene duodoek. Eventueel i.c.m. met de sanitair-reiniger waarvan ook een deel kalkEx in verwerkt is. Omdat de vezels van deze producten stevig zijn en ook diepere voegen aanpakt bereik je hiermee een prima resultaat.

De tegels pak je op dezelfde manier aan om ze weer glanzend schoon krijgen. De keuze uit deze sets, maakt moeilijke klusjes makkelijker te bewerken. Voor de tegelvloer is de groene kort-polige vezel zeer geschikt en met de handige wisser snel gepiept. Ga eens naar onderdeel vloeren, voor meer uitleg hierover.

Lastig bereikbare plekjes, zoals achter de verwarming, afvoeren en moeilijke hoekjes in de douche, zijn voortaan fluitend te bereiken met de uitgedachte cleansticks.

Speciaal samengestelde badkamer sets

In het programma van JEMAKO hebben we het je gemakkelijk gemaakt. We hebben speciale sets samengesteld waarbij je in een oogopslag kunt zien en lezen welke producten je zou kunnen aanschaffen. Het verschil zit vaak in de diverse materialen waaruit de badkamer is gemaakt. Die prachtige badkamer heeft veel geld gekost, maar hoe zorg je dat het mooi blijft - zonder dat het te veel tijd kost? 

Het verwijderen van kalkaanslag, het schoonmaken van de voegen tussen de tegels en het reinigen van de douchecabine zijn vaak een hels karwei. Maar niet met JEMAKO! Onze hoogwaardige, milieuvriendelijke producten tasten, in tegenstelling tot veel andere schoonmaakmiddelen, materiaal en sanitair niet aan. 

De vloeistoffen die volledig afbreekbaar zijn, kunnen dus ook voor afvoeren in speciale tanks afgevoerd worden.Hoe wil je dat je badkamer eruit ziet? Schoon en verzorgd, ook al heb je een gevoelige hoogglans badkamer! Ook hier heeft JEMAKO zachte reinigingsproducten voor. 

Onze slim samengestelde product-sets zijn aanraders voor degene die alles perfect op elkaar afgestemde vezels en reinigers willen gebruiken.Uiteraard zijn alle producten ook los te bestellen.

Tip : regelmatig zijn de reinigers in 2-5 liter can’s te bestellen, dit is duidelijk voordeliger, en je grijpt niet zo snel mis.

Kijk daarvoor af en toe is onder de actie aanbiedingen, deze worden om de 3 maanden vernieuwd.