POETSENDOEJEZO JEMAKO EXPERT

JEMAKO thuisdemonstratie

Wat wij zo belangrijk vinden is dat je volledig op de hoogte bent van de werkwijze waarmee je de JEMAKO producten kunt gebruiken. Dat is nodig om te weten, zodat je dan optimaal van de producten kunt profiteren en daardoor betere resultaten behaald in een kortere werktijd. En zeg nou zelf: wie wil dat niet!

Daarom komen we graag bij de mensen thuis voor een demonstratie. Daarnaast bespreken we schoonmaakproblemen die je ondervindt in je eigen woonomgeving.

Nodig enkele kennissen uit zodat zij ook kunnen ondervinden wat JEMAKO voor ze kan betekenen. Ze kunnen dat ook zelf ondervinden en uittesten waar behoefte aan is.

De demonstratie duurt ongeveer 2 uur in. Hierbij behandelen we uiteraard niet alle producten, omdat we dan teveel van je tijd vragen. Bij ons is geen dag of dagdeel onmogelijk, overdag of in de avonduren, doordeweeks of in het weekend. Vragen doet geen pijn.

Je kunt vooraf een keuze maken waar we de nadruk op moeten leggen, dit noemen wij modules, kies dus een module waar jij behoefte aan hebt:

* Ramen

* Keuken

* Badkamer

* Vloer

* Woonkamer met meubelstukken, zoals stoffen of leren bank.

Plan een dagdeel, tijdstip en 1 of meerdere data. Vul daarbij je voorkeur in welke module we zullen behandelen. Geef tevens aan hoeveel personen je verwacht.

Ons advies: bij voorkeur niet meer dan 8 personen uitnodigen, zodat we aan iedereen voldoende aandacht kunnen geven.

Wat verwachten we van de gastvrouw?

Dat ze de presentatie serieus neemt, erop toeziet dat de gasten er ook zo over denken, ze van tevoren vragen te willen nadenken over wat er bij hun in huis wel eens extra aandacht zou mogen hebben. Dat ze een kopje koffie of thee aan kan bieden, maar dit niet hoeft te overdrijven. Natuurlijk is het leuk als het gezellig wordt, maar het moet ook weer geen bijeenkomst worden waarbij de vakantieverhalen worden uitgewisseld.

Uiteindelijk komen we om de werkwijze van de producten uit te leggen, te demonstreren en vragen te beantwoorden. Na afloop is er dan zeker nog tijd om persoonlijk contact met de gasten te hebben.

Wat kan je als gastvrouw van ons verwachten?

Uiteraard een geschenk en daarnaast een percentage van de omzet in de vorm van een tegoedbon. Bij een omzet vanaf €300 staat er een tegoedbon van  €15 tegenover, vanaf €500 omzet een tegoedbon van €25 en boven de €800 een tegoedbon van €50 euro.

Deze tegoedbon kan na afloop van de demonstratie worden ingewisseld. Aan het eind van de demonstratie is er voor iedere gast een kleinigheidje.

Als gastvrouw hoef je niet achter de betaling aan, want iedereen kan pinnen na afloop. De demonstratrice zal de bestelde produkten binnen een paar dagen naar de gastvrouw sturen.

Als er nog vragen zijn hoor ik het graag. Ben je zeker van dag en tijdstip, stuur dan een mail met je voorkeur. Stuur deze mail naar info@poetsendoejezo.nl zodat we dag en tijdstip kunnen vastleggen.

Ik verheug me op een gezellige afspraak.

Met groet, Ervine van der Kallen

 

Contact:

Telefoon & WhatsApp contact:

+31 (0) 63 85 124 49
ma-vr. 8.30 uur – 17.00 uur
info@poetsendoejezo.nl

[fblike]

Nieuwsbrief:

Mis geen enkel nieuwtje van poetsendoejezo.nl. Meld je hierbij aan voor de nieuwsbrief : E-mailadres