september 19

Een onmisbaar product voor elk huid type

0  comments


Wat dacht je van huidreiniging met super zachte vezels...

een product wat in elke badkamer aanwezig moet zijn, of het nu voor je gezicht of je gehele lichaam is. Je reinigt je huid met resultaat inplaats van er overheen te wassen met een nutteloos washandje.

Het kwaliteitslabel ECARF staat voor een gecertificeerd allergie vrij product, geschikt voor alle huidtypes.


Microvezel is een hoogwaardig product 

en wordt voor diverse doeleinden geweven. JEMAKO heeft, in eigen laboratorium, zeer zachte speciale vezels ontwikkeld. Deze speciale, uiterst fijn geweven vezels, zijn uitsluitend samengesteld om op een zachte doch effectieve wijze de huid te reinigen.

De ontwikkelde super zachte vezels 

zijn geschikt voor elk huidtype en reinigen tot diep in de poriën. De vezels worden uitsluitend in combinatie met water gebruikt, waardoor reinigingsmelk, speciale reinigingsdoekjes of olie overbodig is. De vezels verwijderen overtollig vet en huid-schilfers  daardoor ook zeer effectief bij de reiniging van een huid met jeugdpuistjes en of acne. Lees verder over de diverse uitvoeringen en gebruiksmogelijkheden.

Voor wie zijn ze geschikt ?

Voor iedereen die een menselijke huid heeft en die hebben we allemaal... De jeugdige huid, met puistjes, mee-eters of andere huidaandoeningen, tijdelijk of langdurig - degene die oog make-up gebruiken, zoals hardnekkige watervaste mascara. Voor de huid die gevoelig. Voor een allergische huid en eczeem gevoelige huid.  Voor de vaak gevoelige huid na het scheren, zijn de vezels zeer verzachtend. Voor de oudere huid, die gevoelig kan zijn. Voor de huid die elke dag goed gereinigd dient te worden. Uiteindelijk is dat voor elk mens niet onbelangrijk. Ze drogen de huid niet uit, daar het om een wel heel speciaal ontwikkelde vezel is.

Pak nu je voordeel in pink of limoen pads !!!

 Tot 8 oktober hier te bestellen!

Er zijn 2 soorten pads...

1) Make-up / intensieve pads:

7 pads in een verpakking zijn bedoeld om elke dag van de week een schone pad te gebruiken, eind van de week in de wasmachine en je kunt er weer een week mee vooruit. Gebruik de pads nooit meerdere dagen zonder ze te wassen. De huid rondom de ogen is gevoelig, wees er dan ook lief voor. Deze kleine pads zijn specifiek voor oogbereik, of kleine oppervlakken, zoals bv. 1 acné plek of puist. Kijk voor gezichtsreiniging verder bij de gezichtspads.

Gebruik:

Voor gebruik maak je de pad nat met warm water en knijpt deze uit, vouw dubbel en ga er dan zachtjes mee over de oogleden en wimpers. Beter meerdere keren herhalen, dan in een keer teveel druk zetten.

Na gebruik doe je ze in het meegeleverde waszakje, en eind van de week gaan zie in de wasmachine, ze mogen op 95 ˚C gewassen worden. Daarom zijn deze speciale vezels ook bruikbaar in schoonheidssalons.

Laat ze daarna liggend drogen. De pads gaan jarenlang mee, voorkomen het gebruik van reinigingsmiddelen en zijn daardoor ook milieuvriendelijk. Gebruik geen wasverzachter en je mag ze ook niet strijken. Wil je toch tussendoor de pads meerdere keren gebruiken? Neem dan onze krachtige reiniger Spray&Wash, spray ze daarmee in, laat het wasmiddel kort in werken en spoel ze dan intensief onder warm stromend water uit, daarna met koud water. Daarna zijn de pads weer probleemloos te gebruiken.

2) Gezichtspads

3 stuks in 1 verpakking

Deze pads zijn in een groter formaat als de make-up pads. Ze zijn wat slapper van structuur en bedoeld voor het diep reinigen van gezicht-en hals poriën. Dagelijks vuil wordt hierdoor op een zachte en huidvriendelijke manier verwijderd. Deze hele fijne vezels verwijderen ook overtollig huid-vet, en huidschilfers. Ze zijn zeer geschikt voor mensen met een huidallergie. Advies: Test altijd een klein deel van de huid, dan ben je pas zeker van het gebruik.

poetsen doe je zo

Gebruik:

Gebruik: maak de vezel nat onder de kraan met warm water, goed uitwringen en daarmee met lichte druk je gezicht en hals reinigen. Mijn ervaring is dat deze vezels veel succes hebben bij de jeugd met jeugdpuistjes en of acné. Juist tijdens deze periode is reiniging zo belangrijk. Ook is het makkelijk om schmink te verwijderen, vooral bij kinderen, omdat het zo zacht gaat. De vezels gaan lang mee en zijn voor elk huidtype verdraagzaam.

Verwen jezelf met dit fantastische "moet je hebben" product! 


poetsen doe je zo
poetsen doe je zo

Als cadeau artikel maak je hier zeker “vrienden” mee!


De wasdruppel

Het super "washandje" van JEMAKO. Een unieke vorm met een hoogwaardige werking. Het maakt de poriën schoon, geeft diepte reiniging en verzacht daardoor de huid. Oude huidcellen worden verwijderd, zodat naderhand je body crème goed intrekt.

De zachte uitvoering van de wasdruppel voelt aangenaam op de huid, neemt veel vocht op is makkelijk uit te wringen en uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Handig is de wasdruppel voor de kleintjes om even tussendoor op een zachte manier hun mondje af te poetsen.

Door na gebruik de wasdruppel met warm water onder de kraan goed uit te spoelen en daarna met koud water na te spoelen, kan je de wasdruppel gewoon weer gebruiken, uiteraard regelmatig in de wasmachine wassen.
De wasdruppel kan tot 95 ˚C gewassen worden en gaat jarenlang mee. Standaard te verkrijgen in naturel.

In de november maand is de wasdruppel en de bodyhandschoen ook in pink en limoen verkrijgbaar, kijken onder actie Poetsendoejezo.nl.

Bodyhandschoen

Of je nu in bad gaat of een sprankelende douche neemt. De body handschoen met 1 zachte en 1 massage kant is een fijn hulpmiddel voor optimale reiniging. Een reinigingskant voor een frisse, gladde huid en een massagekant voor een goede doorbloeding.

Met de Bodyhandschoen
reinig je de huid en zorg je tevens voor een ontspannende massage. Na gebruik hang je door middel van de praktisch ring aan de bovenkant de Body handschoen op zodat deze kan drogen. De elastische band aan de bovenkant zorgt ervoor dat de handschoen niet van de hand glijdt. Je zult ontzettend blij zijn met dit bijzondere wellness-accessoire voor onder de douche en in bad! 

Door na gebruik de bodyhandschoen onder de kraan met warm water goed uit te spoelen en daarna met koud water na te spoelen, kan de de bodyhandschoen gewoon weer gebruiken. Uiteraard regelmatig in de wasmachine wassen. 

De wasdruppel kan tot 95 ˚C gewassen worden en gaat jarenlang mee. Standaard te verkrijgen in naturel. Ga hier naar de shop.


Voor man, vrouw, vader, moeder, zoon, dochter. Als sinterklaas-of kerst cadeau, een leuk geschenk voor een verjaardag. Of gewoon zo maar !

poetsen doe je zo
poetsen doe je zo
poetsen doe je zo

Haarturban

Laat je haar op een natuurlijke manier drogen,
lang of kort haar zal er blij mee zijn en dat bijzonder snel en behoedzaam, zonder je haar te beschadigen. De stevige JEMAKO haarturban met z’n hoog absorptievermogen werd speciaal voor dit doel ontwikkeld. Zo kan de föhn tijd tot een minimum worden gereduceerd.

De haarturban heeft een aanzienlijk hoger absorptievermogen dan conventionele katoenen doeken en neemt dankzij het sublieme water absorberend vermogen van de microvezel het vocht bijzonder snel op. Voor glad of gekruld, dun of vol haar - de haarturban is een aanrader voor alle haartypes en is vooral bij het drogen van lang haar een goede hulp. Na het haren wassen de doek gewoon om het natte haar heen slaan - klaar! Het bijzondere van de haarturban is het verstelbare elastiek voor een goed houvast en een optimale pasvorm.

Afmetingen: Circa 25 x 68cm. 100 % microvezel

Voor moeder en dochter, als sinterklaas-of kerst cadeau of als fijn verjaardag geschenk.
maak iemand ermee blij op haar verjaardag bijvoorbeeld, of zo maar! Wist je dat als je dochter van het zwembad komt en de turban om haar hoofdje wikkelt, ze altijd met droog haar thuis komt.

De Haardoek kan bij 60 °C in de machine worden gewassen en is bij verlaagde temperatuur geschikt voor de wasdroger. Geen wasverzachter gebruiken! Het materiaal kan afgeven, daarom bij de eerste twee à drie wasbeurten met textiel in gelijksoortige kleuren wassen. Bontwasmiddel wordt aangeraden. Niet strijken! Wij raden aan de haarturban in de JEMAKO waszak te wassen, om te voorkomen dat deze beschadigd wordt door harde voorwerpen zoals ritssluitingen of ander harde onderdelen van wasgoed. Ga hier naar de shop.

Zijn er vragen over aanschaf en of gebruik van onze TIME-OUT producten? Stuur me een Whats-App of bel me voor meer informatie. +31 638512449. 

Geniet van deze mooie producten, ik weet zeker dat je jarenlang veel plezier van hebt.


Tags

reinig je huid met JEMAKO, sterke vezels voor je huid


You may also like

Auto en rijwiel onderhoud met JEMAKO

Poetsen met dit weer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350