november 16

Gevoelige oppervlakken…

0  comments

maak je scherm antistatisch

Elke keer 

als je gevoelige oppervlakken gaat reinigen, ben je bang dat er krasjes op komen omdat het zeer gevoelige oppervlakken zijn. Dit kan je voorkomen om de juiste producten te gebruiken voor reiniging en onderhoud. Ook worden de oppervlakken antistatisch door gebruik van de speciale Dustar Cleaner samenstelling.

Welke producten zijn hiervoor ontwikkeld ? Lees verder voor gebruik en onderhoud.

Gebruik hiervoor zachte materialen, 

JEMAKO heeft producten speciaal ontwikkeld voor zeer gevoelige oppervlakken. Met de hulpmiddelen en de werkwijze die ik je hierbij aanreik ben je verzekerd van een optimaal onderhoud.

Gevoelige oppervlakken zijn:

 onder andere: hoogglans kasten fronten in keuken in of huiskamer. Piano lak. Vitrines. Lampen. Deuren. Tv beeldschermen, monitoren, tablets ect.ect.

Je begint de reiniging 

met schoon water en de Duodoek geel. Deze doek valt onder categorie gele vezel, dit is belangrijk om te onthouden, omdat bij het gebruik van vezels de kleur aangeeft waar deze voor bedoeld is. Deze  doek heeft hoogpolige zeer zachte speciale vezels. Maak de  Duodoek nat en wring deze heel goed uit. Ga met deze doek met zachte bewegingen over de te reinigende oppervlakte, zet geen druk. Hiermee ontvet je de oppervlakte. Wordt er in de ruimte gerookt of heb is er een wat vettige laag over de te behandelende plek, spray dan een héél klein beetje powerreiniger op de doek en ontvet daarmee de oppervlakte. Reinig zorgvuldig voor het beste resultaat.


Nadat je hebt gereinigd, 

neem je de speciale heel zachte Dustar Cleaner doek, met daarbij de Dustar Cleaner. Op de Dustar cleaner hoort een schuimpomp, hiermee doseer je een kleine hoeveelheid op de droge Dustar Cleaner doek. Vouw de doek samen, maak er nooit een prop van. Zo kan je de doek voor grotere oppervlakken ook inzetten. Nooit rechtstreeks op de oppervlakte sprayen! Behandel hiermee de oppervlakte die je wilt behandelen. Droog zachtjes door totdat je geen strepen meer ziet, eventueel herhalen. 

Nadat je met de behandeling klaar bent

is de oppervlakte niet meer statisch, dat wil zeggen dat er zich minder stof gaat vastzetten.
Behandel later de oppervlaktes met de droge gele Duodoek. Zo trek je minder stof aan en voorkom je beschadigingen, omdat deze vezel daar speciaal voor ontwikkeld is. Pas als de oppervlaktes vet zijn geworden bijvoorbeeld in de keuken behandel je als boven beschreven.

Enkele tips:

Bedenk dat als je meerdere oppervlakken te behandelen hebt,  je niet uitkomt met 1 Duodoek geel of 1 Dustar Cleaner doek. Regelmatig zijn er sets in de aanbieding die samengesteld zijn met meerdere vezels, dit maakt de aanschaf interessanter. Bedenk wel dat de vezels en doeken jarenlang mee gaan.

Zorg dat je eerst alle vezels en doeken wast, in een waszak om pluizen te voorkomen, zodat ze beter stof en vocht opnemen.

De gele Duodoek, is een perfecte manier om stof af te nemen. Klop deze na gebruik buiten uit en ga weer door met stof afnemen, pas als de vezel echt heel erg vuil gaat die in de wasmachine. De Dustar Cleaner doek was je regelmatig, deze moet echt goed schoon zijn.

Op alle producten staat een wasvoorschrift vergeet deze niet te lezen. 

Wat betreft de Dustar Cleaner, deze is ook in 2 liter verkrijgbaar, bestel er een kraantje bij en je vult de 500 ml fles hiermee na, handig in je voorraad kast. Je grijpt nooit meer mis.

Vraag altijd advies bij twijfel. WhatsApp. +31 638512449 Tags

gevoelige oppervlakken, hooglans, tv scherm


You may also like

Auto en rijwiel onderhoud met JEMAKO

Poetsen met dit weer …

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350