Groene JEMAKO reinigingsvezel! Sterk bij al je schoonmaak werk ! – POETSENDOEJEZO

Groene JEMAKO reinigingsvezel! Sterk bij al je schoonmaak werk !


poetsendoejezo

Deze keer een special over onze alleskunner in je huishouden, buitenboel en nog veel meer: de groene handschoen van JEMAKO.

Groene handschoen van Jemako

Over vezels gesproken:

  • een hoogwaardige vezel houdt geen geur vast
  • warm water transporteert vuil, lost vuil in de vezel op
  • hoe meer vezel er verwerkt wordt, hoe langer het product mee gaat
  • hoe meer vezel er verwerkt wordt hoe meer vuil deze kan opnemen
  • wist je dat er in de vezel van JEMAKO op 1gram, 10.000 meter garen in verwerkt is

Het werkpaard onder de vezels!

De “Reinigingshandschoen groene vezel”

Deze vezel is verwerkt in de vorm van een handschoen, maar dan puntvormig afgewerkt zodat je de meeste onmogelijke hoeken kunt bereiken. Dat klinkt raar zul je zeggen, maar daar is over nagedacht door de knappe koppen van JEMAKO. De vorm van de handschoen beschermt tevens je handen en nagels.

Groot effect
Deze reinigingshandschoen geeft met weinig moeite …een groot effect! Je kunt je afvragen "wat kan ik met deze handschoen niet", want deze kanjer is overal inzetbaar. Op alle gladde oppervlakken, op ruwe en zelfs grove oppervlakken is deze handschoen een geweldig hulpmiddel. De handschoen wordt altijd nat gebruikt in uitgewrongen staat, dus nooit zo nat dat het water er af druipt.

Voorbeelden

Kozijnen
Als je de ramen gaat wassen en je wilt meteen je kozijnen ook mee reinigen, deze zijn vaak niet glad maar hebben richels of randen met gleuven, dan pakt de handschoen deze oneffenheden ook mee. Daar de vezel uit stevige vezels bestaat, een soort borstel, komt de vezel in deze oneffenheden. Je neemt dus meteen je vensterbanken, zowel binnen als buiten, één beweging mee, ja ook je ruwe stenen vensterbanken.

Granol muren
Heb je granol (oneffen) muren, waar plakkerige kinderhandjes hun sporen hebben achtergelaten, je hond zijn kop tegen heeft uitgeschud, of zijn ze door de tijd groezelig geworden? Maak de groene handschoen nat, wring daarna goed uit en reinig de muren (eventueel met wat galzeep) hiermee. De handschoen gaat niet kapot en de muren fris je er mee op.

Stoffen bekleding
Op dezelfde manier reinig je je stoffen bank, eetkamer stoelen, trapbekleding, vlekken in je tapijt. Maak de handschoen zeker niet te nat, behandel na met schoon water en wrijf daarna droog met de droge doek. Er mogen uiteraard geen kringen ontstaan, dan heb je de behandeling te nat gedaan.Veel water betekent niet altijd dat iets schoner wordt.

Grote oppervlakken
Grote oppervlakken, zoals deuren en muren - zowel binnen als buiten - reinig je in een handomdraai. Denk hierbij ook aan garagedeuren. Over buiten gesproken, reinig hiermee je tuinmeubelen, groene aanslag op je bloempotten, kinder-speeltoestellen , hondenhokken, houten- en kunststof bloembakken. Houten tafelbladen die niet glad zijn en die je eens echt vetvrij en schoon wilt krijgen. Bewerk deze eens met de groene handschoen. Ga er rustig stevig overheen en het resultaat is verbluffend. Wil je deze daarna een behandeling geven, neem dan ons nieuwe product voor houtonderhoud, deze verzorgt en beschermt je houten meubels. Enfin kijk om je heen en pak alles aan wat je ziet met deze super groene reinigingshandschoen.

Badkamer
Zeer belangrijk en als fijne hulp in de natte ruimtes, is de handschoen met zijn langere vezels ook geschikt voor de voegen tussen de tegels in je badkamer. Heb je last van kalkaanslag op tegels en douchecabine, activeer dan de groene handschoen met onze milieuvriendelijke sanitair reiniger waarin ook ontkalker is verwerkt. Neem zo ook de wastafel, bad en toiletpot onderhanden. Zo pak je alles aan in één beweging en je sanitair gaat er ook nog van stralen!

Keuken
De groene reinigingshandschoen, in combinatie met de citroensteen is geknipt voor de reiniging van roestvrijstalen oppervlakken, zoals spoelbak, afzuigkap, koelkast, magnetron enz. en voor het reinigen van kookplaten van glaskeramiek (geschikt voor Ceran) rvs. Schuim de citroensteen op met de vochtige handschoen en ga er actief mee aan de gang. Spoel met warm water alles schoon en als afsluiting met koud water om de bacteriën niet de kans te geven zich te vermeerderen.

Rijwielen
Als laatste wil ik je er opmerkzaam op maken dat je de groene reinigingsvezel perfect kunt gebruiken voor rijwielen, snor-brom- en motorfietsen, scootmobiel en andere 2- of 3-wielers. Altijd nat gebruiken, je komt goed tussen alle stangen en wielnaden en in alle moeilijk te bereiken hoekjes. Gebruik eventueel als hulpmiddel onze intensief reiniger. Nadien met schoon water na werken. Vergeet niet na te drogen.

poetsen doe je zo

Productinformatie

  • De vezel mag gewassen worden tot 90 graden in de wasmachine. Standaard vuil wordt daarmee verwijderd. Heb je vlekken van smeer of rubber, bewerk deze dan even voor met onze galzeep en daarna pas in de wasmachine, zo gaan de vlekken er super makkelijk uit.
  • Daar wij werken met milieuvriendelijke producten is de inwerktijd van de reinigers wel belangrijk, let daar even op. Niet direct afspoelen maar een paar minuutjes inwerk tijd nemen.
  • Vaak is deze handschoen in combinatie te verkrijgen waardoor de prijs aantrekkelijker wordt.

PS. wil je echt niet met een handschoen werken, dan is het alternatief hiervoor de duovezel. Hoewel de reinigingskracht hiervan wel wat minder is.

poetsen doe je zo