Klik in het vak en type paar letters…

HUID   JEMAKO ” TIMEOUT ” producten 

Niet alleen heeft JEMAKO voor je huishouden mileuvriendelijke producten. Zelfs om voor je huid zacht en milieuvriendelijk te zijn, scoort JEMAKO goed. Met de speciale zachte vezels reinig je de huid, verwijder je in combinatie met alleen water je oog make-up te. Hoe makkelijk kan je het hebben. Ervaar dat de lichaamsverzorging van JEMAKO je huid een zacht gevoel geeft en je er fris uit laat zien. Ervaar dat de producten ook bijzonder geschikt zijn voor een gevoelige huid. De lichaamsverzorging is vrij van PEG, minerale olieën en dierlijke ingrediënten en is bijzonder huidvriendelijk.

Reinigingspads

Deze zijn bijzonder huidvriendelijk, geschikt voor elk huidtype, zorgen voor een gladde en zichtbaar stralende huid. De gezichtspads reinigen met warm water tot diep in de poriën. Alle pads zijn wasbaar tot 95 graden. De bodyhandschoen heeft een zachte en wat hardere kant hiermee reinig je de huid en zorgt tevens voor een goede doorbloeding. De wasdruppel moet je zien als een heerlijk zacht washandje, je weet wel waarvoor.

Cremes en gel

Ook op het gebied van cremes en gel heeft JEMAKO zicht uitgesloofd! De heerlijk zachte handcare gel met het natuurlijke extract uit goudsbloem ( calendula ) kalmeert de huid en maakt hem glad en soepel. Geef daarna je handen een bescherming met de vetvrije hand creme, deze trekt gelijk in. Want als je met microvezel werkt houd je meestal enigzins droge handen over na de schoonmaak, want vet is vet en daar maakt de vezel geen onderscheid in of het nu je aanrecht of je huid is, dus incremen maar. Hiernaast zie je de overige producten waar je blij van wordt, verwen er jezelf en als cadeautje is het ook een origineel idee.

TIP: ook een cadeaubon is bij POETSENDOEJEZO te verkrijgen!

Om lang plezier te hebben van de JEMAKO producten lees dan even verder: de vezels en doeken kunnen in de machine worden gewassen en zijn geschikt voor de wasdroger ( wel op lage temperatuur ). Op elke vezel tref je een label met de wasbare temperatuur. Wijk hier niet vanaf. De vezels voor het eerste gebruik wassen! Gebruik nooit wasverzachter en of chloor houdende wasmiddelen. Zo blijven de vezels en de vezeldoeken gedurende lange tijd goed absorberen en hun kleur behouden! 

Advies!! Gebruik het JEMAKO synthetische wasmiddel, zo blijven de vezels hun kleur en structuur behouden. door het gebruik van de waszak blijven de vezels pluisvrij en behoud je een langere levensduur.

 

Contact:

Telefoon & WhatsApp contact:

+31 (0) 63 85 124 49
ma-vr. 8.30 uur – 17.00 uur
info@poetsendoejezo.nl

Nieuwsbrief:

Mis geen enkel nieuwtje van poetsendoejezo.nl. Meld je hierbij aan voor de nieuwsbrief : E-mailadres