JEMAKO stelt zich voor, je bent uitgenodigd! – POETSENDOEJEZO

JEMAKO stelt zich voor, je bent uitgenodigd!


poetsen doe je zo

JEMAKO STELT ZICH VOOR!

Beleef een online snuffel-uurtje bij dit top bedrijf !

Regelmatig bestaat de mogelijkheid om een snuffel-uurtje mee te maken bij dit hoogwaardige bedrijf.

JEMAKO, een modern bedrijf wat onder eigen label ontwikkelt en produceert, een volwassen uitstraling heeft en er alles aan doet om voorloper te zijn in milieu- en huidvriendelijke reinigingsproducten.

Bij interesse stuur je een WhatsApp naar +31 638512449. Ik neem contact met je op om je verder te informeren. 

Heb je plannen om in dit jaar een nieuwe uitdaging aan te gaan?

Wil je je eens laten informeren wat de mogelijkheden zijn voor een opleiding als parttime/fulltime adviesdeskundige? Ook als jezelf niet op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, wellicht kan je er anderen op attenderen. JEMAKO heeft in 10 landen zelfstandige adviseurs, die de super reinigingsproducten persoonlijk eventueel bij je thuis komen adviseren.

Hiervoor moet je wel kennis in huis hebben om te weten hoe de werking is en hoe je deze producten kunt inzetten. Dit wordt tijdens thuis presentaties gedemonstreerd. Ook wordt door de opgeleide adviseur de MKB bedrijven bezocht, waarvan is gebleken dat deze niet altijd maar hun werk moeten uitbesteden, waarmee hoge kosten zijn gemoeid.

Niet voor iedereen is deze job op het lijf geschreven. Je moet wel mensen durven aanspreken, in het bezit zijn van een computer, en mobiel zijn. De opleiding wordt geheel verzorgd bij JEMAKO. Dit bedrijf heeft leslokalen waarin alle mogelijke situaties als voorbeeld worden uitgebeeld. Product kennis is het belangrijkste onderdeel van adviseren.

Er is een omvangrijke keuze in opleiding van verkooptechnieken, bedrijfskennis, een eigen bedrijf goed onderhouden en nog veel meer. Zoals voorheen geschreven kan je dit als beroep gaan uitoefenen of als bijbaan. Het is goed te combineren met kinderen, daar je meestal in de avonduren onderweg bent en er daarvoor overdag kunt zijn voor de kids.

Ben je wat ouder en wil je toch lekker aan de bak, onder de mensen zijn, je tijd plannen wanneer het jou het beste uitkomt. Kom eens luisteren op deze speciale informatie dag. De keuze blijft toch altijd bij jezelf.


Zeker voor België ligt er nog een wereld open om de JEMAKO producten te adviseren.

Om tijdens de corona beperkingen toch JEMAKO te beleven is de kennismaking uiteraard online  !

Door je aan te melden krijg je een inlogcode om een online kijkje te nemen in het JEMAKO bedrijf. De mogelijkheden te horen, wat het voor je kan betekenen om als zelfstandige partner met de producten van JEMAKO de bedrijf te kunnen beginnen. Je blijf incognito, dus geheel vrijblijvend maak je dit uurtje mee.

Alle geplande data voor 2021:

21 april - 19 mei - 16 juni - 18 augustus 

Heb je interesse meld je dan via bovengenoemde WhatsApp met je naam en woonplaats en ik zorg ervoor dat je het webinar kunt beleven!

poetsen doe je zo