JEMAKO zomeractie van start … – POETSENDOEJEZO

JEMAKO zomeractie van start …


De zomeractie is verkrijgbaar tot 8 oktober 2019


Dit jaar bestaat ~JEMAKO~ 20 jaar en verrast ons ook tussendoor met speciale sets en of producten. Deze zijn dan maar korte tijd verkrijgbaar, dus let op ! 

Vanaf nu standaard in het pakket, de Vachtprofi, deze super dierenhanddoek is in deze actie compleet gemaakt met ons super wasmiddel en de geurverwijderaar. De set is te bestellen in 2 formaten van de handdoek. Erg aantrekkelijk geprijsd.

Helemaal handig is de verpakte Basicset, de reinigers en vezels worden geleverd in een handig kleine vilten draagtas. Praktisch en leuk !

Ook in de actie zitten onze krachtpatsers " handschoenen ".

Geel : de stofexpert  Groen : de allrounder  Blauw : de doorzetter 

Dit zijn echt onmisbare vezels voor binnen- en buitenboel. Schaf ze nu voordelig aan.


gele stofhandschoen
groene handschoen
blauwe handschoen

TIP: In deze set is de spray & wash in de aanbieding. De spray verwijderd vlekken van alle soorten textiel. Insprayen, in laten werken, in de wasmachine, weg vlek! 

Productkompas:

Via onze site poetsendoejezo, kan je naar het productkompas. Onder " heb je een reinigingsprobleem " kan je advies krijgen over een schoonmaak vraag of een artikel, waarvan je de werking niet weet. Maak er gebruik van het is een super vraagbaak.

Profidoek Plus:

De verschillen tussen de profidoek-plus en profidoek. Nog niet in alle kleuren te verkrijgen.

De Plus doek is dezelfde maat als de standaard doek. De doek ik wat dunner en daardoor soepeler in gebruik. Makkelijker te hanteren en uit te wringen.

nat en droogset

Make-up pads.
De make-up pads, ze zijn zo handig en spaarzaam, want je hebt ze voor altijd! Geen olie of wegwerp tissues meer nodig, gebruik ze en was ze uit. Nu kort verkrijgbaar in de kleuren pink en limoen .

De nat en droogsets worden geleverd in een kartonnen cadeau verpakking.
In elke verpakking zijn 2 vilten servet houders bijgevoegd in de vorm van de JEMAKO vlinder. Een cadeautje van JEMAKO.