POETSENDOEJEZO
Ervine van der Kallen
zelfstandig JEMAKO distributiepartner

6538 XP nr. 56 Nijmegen
info@poetsendoejezo.nl

tel: 0638512449
K.v.K nr. 549.632.57

 

 

 

over POETSENDOEJEZO

Sinds 2007 geef ik adviezen bij de aanschaf van JEMAKO producten, dit jaar vieren we het 10 jarig bestaan van Poetsendoejezo. Ik ben er trots op !

De grondige opleiding en regelmatige bijscholing met uitgebreide product kennis, gegeven in de moderne fabriek en scholingsruimten bij JEMAKO, is voor mij een serieuze bezigheid. Met veel plezier kom ik graag bij de mensen thuis voor uitgebreide informatie, waarna ze ook de weg weten op mijn inmiddels uitgebreide website met de daaraan verbonden webshop.
Met een actief en enthousiast team werken we door heel Nederland en sinds 4 jaar ook in België.

Het is erg fijn dat je mijn site bezoekt! Laat je goed informeren als je er vragen zijn, erg belangrijk is dat je bekend bent met de werkwijze van de producten, pas dan haal je er alles uit weet mogelijk is. Ga er mee om zoals de beschrijving aangeeft, vraag gerust info via mijn dagelijkse WhatsApp spreekuur, dagelijks tussen 10 en 12 uur, ben ik er even niet dan geef ik in ieder geval op een later tijdstip een antwoord.

Veel lees en kijk plezier op deze site!  Met persoonlijke groet, Ervine van der Kallen

over JEMAKO®

Top kwaliteit, persoonlijke advisering en super service – dat zijn een aantal goede redenen om voor JEMAKO te kiezen. Maar er zijn er nog veel meer!

• GEMAKKELIJK EN SNEL SCHOONMAKEN!
• Onze vezels en doeken overtuigen door hun uitmuntende kwaliteit en reinigingsprestaties. En het wordt nog beter: alle JEMAKO reinigers zijn ook bij zuinige dosering uiterst effectief en milieuvriendelijk!
• PERSOONLIJKE ADVIES SPREEKT VOOR ZICH!
 Als geschoolde distributiepartner geef ik graag tips hoe onze producten doelgericht en efficiënt gebruikt kunnen worden. Heb je vragen? Ok! Ik sta je met raad en daad ter zijde en los elk reinigingsprobleem voor je op, middels een individueel advies of op een thuispresentatie!

• TOP KWALITEIT MAAKT HET VERSCHIL!
• Wist je dat JEMAKO alle producten zelf ontwikkelt? Meer dan 80 procent wordt ook direct in Duitsland geproduceerd.
De kwaliteit ‘Made in Germany’ staat voor zich!

• PROFITEER NOG MEER!
 Als stamklant kan je kortingen op bestellingen en tegoedbonnen voor producten verwachten. Wil je nog meer? Leuk, want bij een succesvolle toekomst zijn er twee nodig: jij en JEMAKO!

Wil je actie ondernemen en meer over het flexibele en leuke werk als distributiepartner willen weten, stuur me een WhatsApp. Ik kan je daarbij ondersteunen!

POETSENDOEJEZO is sinds 10 jaar zelfstandige JEMAKO partner.

 

 

 

 

Shopgegevens:

  • KvK: 54963257
  • BTW: NL851508479B01
  • IBAN: NL31INGB0004924540