PDJZ, 13 jaar JEMAKO partner – POETSENDOEJEZO

PDJZ, 13 jaar JEMAKO partner

Ja echt al 13 jaar met plezier partner van JEMAKO !

Mede door de ontzettend vele, gezellige en effectieve thuis presentatie’s is poetsendoejezo uitgegroeid tot wat we nu zijn.
Doorzetten en hard werken was het motto, en dat heb ik waar kunnen maken, het resultaat mag er zijn.

Met plezier kijk ik terug naar de vele momenten die ik beleefd heb. Ik kan er wel een boek over schrijven. Vooral in de begin jaren toen JEMAKO in Nederland nog niet echt bekendheid had, was ik veel onderweg, zeker 5 avonden in de week tot in de late of beter gezegd vroege uurtjes. Het hele land heb ik door gecrosst, van hot naar haar gereden. Ik heb dus alle tijd genomen om er een echt bedrijf van te maken, zonder ondersteuning van het thuisfront was me dat niet gelukt.

In deze 13 jaar is poetsendoejezo met JEMAKO meegegroeid. De ontwikkelingen heb ik van dichtbij meegemaakt, opleidingen en productscholingen met plezier gevolgd. Deze kennis heb ik dan weer door kunnen geven aan mijn klanten.
Wat we nog als meest positief ervaren hebben in al deze jaren, zijn de in eigen bedrijf geproduceerde milieuvriendelijke producten van JEMAKO, met een stabiliteit waar onze “con-collega’s” jaloers op zijn. Weet je hoe fijn dit werken is !!

Poetsendoejezo gaat trakteren ! Daarvoor heb ik wel een verzoek. Stuur een uitgebreid schrijven over je ervaringen naar info@poetsendoejezo. Als het kan zo uitgebreid mogelijk. Je mag ook een JEMAKO product beschrijven, waarmee je graag werkt en die is geadviseerd door poetsendoejezo, stuur eventueel een foto mee.

Sluitings datum is 1 december 2020. Dan gaan we 3 van de origineelste inzendingen publiceren en uiteraard belonen met een waardebon van
50 euro vrij te besteden in de shop van poetsendoejezo. Voorwaarde is dat je toestemming geeft voor publicatie op FB, Instagram en op de web-site van poetsendoejezo.