POETSENDOEJEZO JEMAKO EXPERT

glas-helder zonder moeite

Klik in het vak en type paar letters…

Ramen.

Streeploos ramen zemen.

Streeploze ramen, wie wil dat nu niet? Het is de meestvoorkomende vraag op onze schoonmaakparty’s en ergernis nummer één: hoe krijg ik mijn ramen streeploos schoon, zijn de ramen eindelijk gelapt, zien ze er nog uit met veel strepen vooral als je zon erop schijnt. Wat een ergernis…. De oplossing heel eenvoudig en effectief, doe als volgt….

Werkwijze streeploze ramen…..

Neem een emmer water doe daar je profidoek ( natte doek ) in en wring deze goed uit. Als je doek samenvouwt heb je altijd een gladde kant en kan je af en toe de doek omdraaien om een schoon vlak te krijgen. Ga hiermee over het volledige glas oppervlak en sla geen stukje over. Want als iets niet goed schoon is krijg je ook geen streeploos glas. Pak daarna de droogdoek en vouw deze ook meerdere keren, dit om meer oppervlakte te kunnen drogen. Zet een beetje druk en raak de vochtige oppervlakken grondig. KLAAR! Niets meer aan doen! Schaf een set aan in de kleuren die je leuk vindt, want welke kleur doek je neemt maakt niet uit alle kleuren hebben dezelfde werking. De droogdoek herken je aan het wafelstructuur. Kies hier de kleurencombinatie RaamdoekenDuo-Set.

Gebruik alleen schoon water in combinatie met raamdoeken en vezels.

Raamset handschoen.

De doeken geschikt zijn voor gladde oppervlakken maar niet voor ruwe of ongelijke oppervlakken en wil je deze gelijk mee schoonmaken neem dan de  Raamset handschoen, deze bestaat uit 1 profi ( natte doek ) 1 droogdoek en de reinigingshandschoen groen. Met deze reinigingshandschoen kan je ook ongelijke delen zoals richels, voegen, ruwe vensterbanken ect. ect. reinigen. Zo pak je alles mee in dezelfde schoonmaakbeurt.

Raamset profi.

Heb je grote oppervlakken bijvoorbeeld grote en hoge ramen, deuren, serre, of overkapping, neem dan de raamset profi welke in 2 formaten te verkrijgen is en deze kunt verlengen met de telescoopsteel. Deze hulpmiddelen worden ook veel in het MKB gebruikt voor winkelruiten enz. Een perfecte combinatie.

Glasreiniger.

Heb je nu altijd je glas, ramen o.i.d. gezeemd met en glasreiniger zoals Glassex en het druppeltje van Hara, kan het zijn dat je moeite hebt om de ramen streepvrij te krijgen. Deze hulpmiddelen laten op den duur een laagje na waardoor je zelfs met de reinigingshandschoen groen nog moeite hebt om streepvrij glas te krijgen. Maar er is hoop, ga net zo lang door met de vezel totdat je merkt dat de laag zich oplost, pas dan wordt alles weer helder. Ben je toch ” eigenwijs ” en wil je perse een reiniger in je water doen, neem dan de glasactiefschuim van JEMAKO, deze lost ook voorgaande lagen op en geeft een helder zicht. Maar ik blij erbij, alleen met water bereik je het helderste effect.

Om lang plezier te hebben van de JEMAKO producten lees dan even verder: de vezels en doeken kunnen in de machine worden gewassen en zijn geschikt voor de wasdroger ( wel op lage temperatuur ). Op elke vezel tref je een label met de wasbare temperatuur. Wijk hier niet vanaf. De vezels voor het eerste gebruik wassen! Gebruik nooit wasverzachter en of chloor houdende wasmiddelen. Zo blijven de vezels en de vezeldoeken gedurende lange tijd goed absorberen en hun kleur behouden! 

Advies!! Gebruik het JEMAKO synthetische wasmiddel, zo blijven de vezels hun kleur en structuur behouden. door het gebruik van de waszak blijven de vezels pluisvrij en behoud je een langere levensduur.

 

Contact:

Telefoon & WhatsApp contact:

+31 (0) 63 85 124 49
ma-vr. 8.30 uur - 17.00 uur
info@poetsendoejezo.nl

[fblike]

Nieuwsbrief:

Mis geen enkel nieuwtje van poetsendoejezo.nl. Meld je hierbij aan voor de nieuwsbrief: