POETSENDOEJEZO JEMAKO EXPERT

als het echt niet anders kan

Klik in het vak en type paar letters…

REINIGERS

JEMAKO “reinigers” ideaal als aanvulling bij de vezel producten!

Voor elk toepassingsgebied biedt JEMAKO de gepaste reinigers – van hygiënische keuken schoonmaak en antistatische verwijdering van stof tot en met oplossen van hardnekkig vuil.

WEL ZO HANDIG

Kies tussen verschillende opties van inhoud, deze zijn aangegeven in de shop, spaar geld door meer inhoud aan te schaffen en wees lief voor het milieu. Alle JEMAKO reinigers zijn ook bij zuinige dosering uiterst effectief.

PLUSPUNT

Sommige van de JEMAKO reinigers zijn zelfs gecertificeerd voor het gebruik op plaatsen waar levensmiddelenn worden verwerkt. Deze certificaten worden op aanvraag toegestuurd. Dit is vereist bij zakelijk gebruik.

WEETJE

dat JEMAKO alle producten zelf ontwikkelt ! Meer dan 80 procent wordt ook direct in Duitsland geproduceerd. De qualiteit ” Made in Germany ” is hierbij volkomen te vertrouwen!

Om lang plezier te hebben van de JEMAKO producten lees dan even verder: de vezels en doeken kunnen in de machine worden gewassen en zijn geschikt voor de wasdroger ( wel op lage temperatuur ). Op elke vezel tref je een label met de wasbare temperatuur. Wijk hier niet vanaf. De vezels voor het eerste gebruik wassen! Gebruik nooit wasverzachter en of chloor houdende wasmiddelen. Zo blijven de vezels en de vezel doeken gedurende lange tijd goed absorberen en hun kleur behouden! 

Advies!! Gebruik het JEMAKO synthetische wasmiddel, zo blijven de vezels hun kleur en structuur behouden. door het gebruik van de waszak blijven de vezels pluis vrij en behoud je een langere levensduur.

 

 

Contact:

Telefoon & WhatsApp contact:

+31 (0) 63 85 124 49
ma-vr. 8.30 uur – 17.00 uur
info@poetsendoejezo.nl

[fblike]

Nieuwsbrief:

Mis geen enkel nieuwtje van poetsendoejezo.nl. Meld je hierbij aan voor de nieuwsbrief : E-mailadres