Roestvrijstaal weer als nieuw ! – POETSENDOEJEZO

Roestvrijstaal weer als nieuw !


poetsen doe je zo

In elk huishouden is er wel iets van roestvrij staal wat om het juiste onderhoud vraagt. Zeg vaarwel tegen vingerafdrukken en ander vuil!

Roestvrij staal schoonmaken? 2 tips

Altijd een glanzende bak?
1. Als roestvrij staal schoon is krijg je geen vingerafdrukken meer te zien. De meeste producten bevatten olie om te reinigen, dit zorgt er alleen maar voor dat je nog mee afdrukken gaat zien.

Wij hebben de oplossing: voor kleine oppervlakken ( bijvoorbeeld de spoelbak in de keuken ) neem de groene reinigingspad in combinatie met citroensteen, Wrijf met de goed uitgeknepen natte pad stevig de ondergrond schoon, spoel daarna met warm grondig na, als laatste met koud water om de bacteriën niet de kans te geven zich te vermeerderen. Het roestvrij staal is brandschoon, neemt ook minder snel weer vuil aan. Bij de spoelbak doe je dit dagelijks, zo gebeurd en je hebt altijd een glanzende bak.

Wij hebben de oplossing : voor grote oppervlakken zoals je roestvrij stalen koelkast of afzuigkap.

Grotere oppervlakken reinigen
2. Als roestvrij staal vet is krijg je strepen of vlekken. Om grotere oppervlakken te reinigen neem je de groene reinigingshandschoen of de profidoek, maak de handschoen of doek nat en wring deze goed uit, neem de citroensteen en ga hiermee met behoorlijke druk de oppervlakken reinigen, alles goed raken hoor! Spoel daarna met warm water met behulp van de handschoen of doek goed na en daarna met koud water. Neem de droogdoek en droog de oppervlakken. Als je nog strepen of vegen ziet, heb je niet goed druk gezet en behandel de oppervlakte nogmaals. Je zult versteld staan hoe mooi het eruit ziet en hoe glad alles aanvoelt. Doe dit 1 keer in de 2 tot 3 maanden, maar houd ondertussen alles bij met Intensief reiniger op een vochtige doek en even nadrogen, ook als er maar een deel van de oppervlakte vuil is, hoef je alleen maar de vuile delen hiermee te reinigen.

Advies: schaf een complete set aan, je zult er blij van worden!

Te bekijken en bestellen via de shop Keukenset € 44,90. Interessant is het product kompas neem er eens een kijkje in.  Kijk dan op onze actiepagina, voor de huidige aanbiedingen.