Reinigers van JEMAKO, hoe ga je ermee om … – POETSENDOEJEZO

Reinigers van JEMAKO, hoe ga je ermee om …


poetsen doe je zo

HEB IK EEN SCHUIMPOMP NODIG OF KAN EEN SPROEIKOP OOK? WAT IS HET VERSCHIL?

Telkens wordt er door mij gewezen op het feit contact op te nemen als je vragen hebt over het gebruik, intensiteit, onderhoud en nog veel meer wat betreft de JEMAKO producten. Toch schromen de meesten, eenvoudig omdat ze vaak niet lastig willen zijn of bang zijn dat ik bepaalde opmerkingen maak en druk zet bij een aankoop. Dit is echter niet mijn manier van adviseren!

Advies geven heeft bij mij dan ook de betekenis

Je wegwijs te maken in het gebruik van de aan te schaffen producten en je te ondersteunen bij vragen die ontstaan tijdens het gebruik. In de bijna 12 jaar dat ik vertrouwd ben met de JEMAKO producten en telkens weer bijgeschoold wordt, geeft ik mijn volledige kennis door om je goed te adviseren. Natuurlijk komt het ook voor dat er geen oplossing is voor je schoonmaak probleem en JEMAKO je echt niet kan helpen, dan zal ik me hierover ook uitspreken. Welnu wat het omgaan betreft met de spray en reinigers van JEMAKO. Daar heb ik wel wat over te vertellen. Lees dit eenmalig en je zult meer inzicht krijgen hoe je ze moet gebruiken.

Er zijn 3 opzet mogelijkheden om de vloeistoffen effectief te gebruiken:
1) Verstuiver, kunststof 200 ml flessen met indruk kop. Op de fles zit een verstuiver. De fles dient vooraf geschud te worden en de inhoud verstuif je op een JEMAKO doek of vezel. Aan de onderkant van het fles etiket is een pijltje aangegeven met een lipje. Trek hieraan aan je vindt d gebruiksaanwijzing in meerdere talen. Deze verstuiver wordt meegeleverd bij de fles.

2) Schuimpomp, te plaatsen op alle onderhoud/reinigers in 500 ml. fles verpakking. Deze schuimkop zorgt ervoor dat je zuinig met de vloeistof omgaat, de schuimwerking intensiveert de hoeveelheid. De aanschaf van deze schuimkop is eenmalig! Bewaar deze voor de volgende fles, ze gaat jarenlang mee. Deze schuimkop is apart van de vloeistof te bestellen. Is er een set aanbieding wordt de schuimkop meestal meegeleverd.

3) Sproeikop, uitsluitend te plaatsen op Impregneer spray & Geurverwijderaar. De spraykop is bedoeld om met enige afstand de in te sprayen plek of oppervlakte in te sprayen. Verdeel de spray goed en laat nadrogen op plaatsen waar het nodig is. Lees goed de gebruiksaanwijzing op de flessen. Ook deze spraykop gaat jarenlang mee. Bewaar de kop voor een nieuwe fles als de vorige leeg is. Deze schuimkop is apart van de vloeistof te bestellen. Is er een set aanbieding wordt de schuimkop meestal meegeleverd.

Bekijk eens op je gemak hier de uitgebreide catalogus

poetsen doe je zo

TIPS:

* Los eerst het vuil op met een vochtige (groene vezel) en indien nodig een reiniger.

* Doseer de reiniger altijd volgens de doseer-instructie.

* Spuit de reiniger op de vezel of doek. Niet rechtstreeks op het oppervlak.

* Bij sterke vervuilde oppervlakken, zoek je de weg naar reiniging. Begin behoedzaam, test eventueel op een onopvallende plek en voer daarna de intensiteit van de reinigers en vezels op. Spoel altijd je vezels en doeken vooraf aan het wassen even uit, ik doe dat altijd onder stromend water. Gebruik in alle opzichten een waszak. Gebruik geen wasverzachter! En ontkalk, vooral in een hardwater gebied ) regelmatig de doeken.

* Doeken op de juiste manier vouwen, bespaart tijd en energie. Je kunt hiermee meerdere oppervlakken reinigen en drogen. Vergeet niet advies te vragen als je twijfels hebt. Stuur een WhatsApp voor ondersteuning!

* Vergeet niet advies te vragen als je twijfels hebt. Stuur een WhatsApp voor ondersteuning!

De JEMAKO vloeistoffen waarborgen door hun speciale eigenschappen een extreem goede reinigingskracht. Bij bijzondere hardnekkige, vette, kalkhoudende of olieachtige vervuilingen, zijn de JEMAKO reinigers een optimale aanvulling op onze vezels en doeken. Geef ze de tijd om in te werken. Door de schuimkop zijn ze uiterst zuinig in gebruik en gaan dus lang mee. Dat spaart niet alleen het milieu maar ook je portemonnee. Één knijp met de schuimkop is veelal voldoende voor een prima resultaat. Alle reinigers die het ECO plus label dragen zijn bijzonder huid-en milieuvriendelijk.

poetsen doe je zo

Bekijk hier de meeste reinigers

Zoek op naam als je selectief wilt zoeken. Hieronder enige voorbeelden

Beslist geen schuimpomp voor gebruiken! Dosering staat aangeven op de fles. Bevat een bijzonder snel werkend organisch zuur (melkzuur) Voor de snelle ontkalking tussendoor! Dit vloeibaar ontkalkingsmiddel verwijdert kalkaanslag in huishouden en bedrijf snel en doeltreffend. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, goed doseerbaar en bijzonder zuinig in verbruik. Voor stralend frisse resultaten! Ideaal voor: JEMAKO vezels en doeken · stoomstrijkijzers · stoompannen · eierkokers · koffiezetapparaten Ideaal voor: het gebruik op plaatsen waar levensmiddelen worden verwerkt. Beslist in acht nemen: voorzichtig met zuurgevoelige materialen zoals kalksteen, marmer, email enzovoorts. Reinigings- en onderhoudsinstructies van materiaal- of machinefabrikant naleven! In geval van twijfel op een onopvallende plaats testen op materiaalverdraagzaamheid. Tegen zonlicht en vorst beschermen. · pH-waarde circa 1,0

is verpakt in een fles inclusief verstuiver kop. Aan de onderkant van het fles etiket is een pijltje aangegeven met een lipje. Trek hieraan aan je vindt de gebruiksaanwijzing in meerdere talen. Kunststof onderhoud. Het efficiënte speciaal product voor het onderhoud van verbleekte kunststof- en rubberdelen! Het Kunststof onderhoud laat verbleekte en verweerde oppervlakken er weer als nieuw uitzien, de kleuren worden opgefrist en duurzaam tegen milieu- en weersinvloeden beschermd. Ideaal voor: · raamkozijnen van kunststof · kunststoffen rolluiken · tuinmeubilair van kunststof · tuinhekken en -poorten · tenten van kunstvezel en folie · garagedeur.

Wordt gebruik i.c.m. de schuimpomp. De speciale reiniger voor alle soorten glad leer, kussens en textiel! Het Leer- & kussen actiefschuim reinigt bijzonder milieu- en materiaal vriendelijk en laat een aangename, frisse geur achter. Bijzonder: het fijne schuim heeft een uitstekend vuil oplossend vermogen en verwijdert zelfs hardnekkig vuil uit leer en bekledingen uiterst materiaal vriendelijk. Voor hernieuwde glans en een rondom verzorgd aanzien! Ideaal voor: · Zitbanken, stoelen en fauteuils · Deurbekledingen glad leer of suède van textiel · Schoenen van glad leer of suède · Kussens van textiel · Glad leren tassen · Leren zittingen · Glad leren jacks · Leren uitrusting (bijvoorbeeld motorjack)

gebruik je de grijze sproeikop. Geurverwijderaar. De geurverwijderaar verwijdert en neutraliseert betrouwbaar en met blijvend effect nare geurtjes zoals sigarettengeur, zweetlucht, dierenluchtjes en rottings geur die in het auto-interieur, in gestoffeerde meubels, tapijt, deurmatten, gordijnen, matrassen en in kleding kunnen trekken. De geurverwijderaar verspreidt tevens een aangename, frisse geur. Laat geen sporen achter op textiel.

gebruik je geen schuimpomp-of sproeikop. Hierbij is de dosering op de fles van belang. Vloeronderhoud - gewoonweg glanzend schoon – zo moet de vloer er na het dweilen uitzien! Geen probleem voor het pH-neutrale vloeronderhoud met z’n aangename, frisse geur dat zorgt voor langdurige streeploze reinheid door alle waterbestendige vloeren grondig te reinigen en te onderhouden. Ideaal voor: · tegels · linoleum · laminaat · gelakt parket · marmer · rubber, PVC

Wordt gebruik i.c.m. de schuimpomp. oplossing voor extreem hardnekkige vervuilingen in huis en bedrijf! Zelfs sterk ingebrande resten, olie of roet worden snel en effectief verwijderd van slijtvaste oppervlakken. Ideaal voor de reiniging van: · raamkozijnen van kunststof en aluminium · stenen vensterbanken · rolluiken van kunststof · tuinmeubilair van kunststof, hout en roestvrij staal · balkonschermen · tenten van kunstvezel of folie · garagedeur · bakoven: interieur, bakplaten, rooster · hardnekkig vuil in ovenschalen, kook- en braadpannen · afzuigkappen · oudere vervuilingen · vervuilde chromen autodelen. Ideaal voor: Het gebruik op plaatsen waar levensmiddelen worden verwerkt, bijvoorbeeld slagerijen, bakkerijen, grootkeukens en nog veel meer.