Klik in het vak en type paar letters…

Toebehoren

Waaronder ook losse producten die niet onder een bepaalde categorie vallen.

Mocht je een los onderdeel willen bestellen, als voorbeeld het rubber van een raamtrekker, of het handvat van de cleanstick enz. schrijf een mail aan info@poetsendoejezo.nl en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord met prijsopgave.

Bij de 500 ml flessen adviseren wij de schuimpomp omdat deze ervoor zorgt dat je beter de vloeistof kunt doseren, daarom zuiniger in gebruik is. De schuimpomp is oneindig te gebruiken, niet wegggooien als de fles leeg is, maar weer op de volgende fles draaien. Ook kan je de 500 ml fles bewaren om af ze te vullen met een voordeliger 2, 5 of 10 liter can.

Wist je dat onze flessen biologisch afbreekbaar zijn, je kunt ze dus in de vuilnisemmer doen als ze leeg zijn!

TIP! Bestel de vloeistoffen in grotere hoeveelheden zoals in de cans, daar ben je voordeliger mee uit.

Om lang plezier te hebben van de JEMAKO producten lees dan even verder: de vezels en doeken kunnen in de machine worden gewassen en zijn geschikt voor de wasdroger ( wel op lage temperatuur ). Op elke vezel tref je een label met de wasbare temperatuur. Wijk hier niet vanaf. De vezels voor het eerste gebruik wassen! Gebruik nooit wasverzachter en of chloor houdende wasmiddelen. Zo blijven de vezels en de vezeldoeken gedurende lange tijd goed absorberen en hun kleur behouden! 

Advies!! Gebruik het JEMAKO synthetische wasmiddel, zo blijven de vezels hun kleur en structuur behouden. door het gebruik van de waszak blijven de vezels pluisvrij en behoud je een langere levensduur.

 

Contact:

Telefoon & WhatsApp contact:

+31 (0) 63 85 124 49
ma-vr. 8.30 uur – 17.00 uur
info@poetsendoejezo.nl

Nieuwsbrief:

Mis geen enkel nieuwtje van poetsendoejezo.nl. Meld je hierbij aan voor de nieuwsbrief : E-mailadres