Verzendinformatie:

Nadat er besteld is kan je betalen via je eigen bank per Ideal of per Bancontact.
De factuur wordt digitaal toegestuurd. Wij ontzien het milieu, vandaar dat we alleen op aanvraag de factuur uit printen en meesturen. Wil je deze toch bij de levering meegestuurd hebben stuur dan een mail naar: admin@poetsendoejezo.nl.

Wij doen ons best de bestelling binnen 5 dagen te bezorgen. Garantie geven we daarvoor echter niet.

Poetsendoejezo neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening, wij berekenen:

binnen Nederland
brievenbus pakketje: € 1,50
pakket tot 25 kg. € 3,95

verzenden naar België
brievenbus pakketje € 3,95
pakket tot 25 kg. € 6,95

De bestellingen worden uitgevoerd door DHL.

Zijn er vragen dan graag een mail naar admin@poetsendoejezo.nl

Beschadigingen en/of retouren:

Optie 1. Een verkeerd of beschadigd product ontvangen

Controleer bij ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, dan dien je dit zo snel mogelijk en bij voorkeur binnen 48 uur na ontvangst via email naar admin@poetsendoejezo.nl of telefonisch (+31638512449) aan ons te melden en te retourneren. Je mag het de producten niet in gebruik nemen! Retourneren kan alleen indien redelijkerwijs mogelijke onbeschadigde, niet beschreven, originele verpakking samen met alle evt. bijgeleverde accessoires meegestuurd worden.

Optie 2. Product is defect binnen 7 dagen na ontvangst
Mocht uw product defect raken, kunnen we dit laten herstellen. Echter, wanneer je een defect hebt in de eerste 7 dagen na levering, kan je een nieuw product van ons krijgen. Het product moet dan wel binnen 7 dagen retour worden gestuurd. Zodra het defecte product retour is, wordt deze getest. Wanneer het defect ook bij ons wordt geconstateerd en voldoet aan alle voorwaarden, krijg je een nieuw exemplaar. Terugsturen kan alleen in de indien redelijkerwijs mogelijke onbeschadigde, niet beschreven, originele verpakking samen met alle evt. bijgeleverde accessoires. Producten die niet voldoen aan deze voorwaarden blijven je eigendom. Deze artikelen sturen we naar je terug en de gemaakte kosten brengen wij in rekening.

Optie 3. Zichttermijn
Vanaf het moment dat je je bestelling thuisbezorgd krijgt, heb je deze 14 dagen op zicht. Retourneren kan alleen, indien je vooraf Poetsendoejezo in kennis gesteld hebt en indien redelijkerwijs mogelijk, in de onbeschadigde, niet beschreven, originele verpakking samen met alle evt. bijgeleverde accessoires. De retour zending stuur je naar Postbus 121, 6590AC Gennep.

Om teleurstellingen te voorkomen: artikelen die niet voldoen aan de voorwaarden bij optie 1 en 2 blijven je eigendom. Deze artikelen sturen we naar je terug en de gemaakte kosten brengen wij in rekening. Indien een retour niet voldoet aan de voorwaarden van optie 3 zijn wij gerechtigd de waardevermindering in rekening te brengen welke ontstaan doordat je verder bent gegaan dan nodig was om te beoordelen of je het product wenst te behouden.

 

Shopgegevens:

  • KvK: 54963257
  • BTW: NL851508479B01
  • IBAN: NL31INGB0004924540