Voeten vegen met resultaat. JEMAKO heeft het weer … – POETSENDOEJEZO

Voeten vegen met resultaat. JEMAKO heeft het weer …


poetsen doe je zo

Uniek in zijn soort is de sublieme schoon-en droogloop mat van JEMAKO

Vertel hoor ik je denken...
Heb je ooit beleefd dat je je huis binnenkomt met natte blubber schoenen, je net van de gravel tennisbaan komt, de kinderen van het voetbalveld of van het buiten spelen, je grote hond met natte poten de gang in rent…en je geen natte voetstappen ziet?
Vast herken je een van bovengenoemde voorvallen.
Vreselijk is het dan om de vieze natte voetstappen door het hele huis te zien, ergernis ten top.
Dat kan je voorkomen door de unieke, enig in zijn soort, super schoon- en droogloop mat van JEMAKO aan te schaffen.
Geen natte afdrukken meer, heerlijk om je daarna niet meer te hoeven ergeren.
Hoe groter de mat is hoe ruimer het resultaat. Een groter oppervlak geeft je meer ruimte om de voeten goed te vegen en maakt het makkelijker voor de gebruiker. Hoe doe je dat??

poetsen doe je zo
poetsen doe je zo
poetsen doe je zo

Gebruiksaanwijzing:

Geef iedereen de opdracht zijn/haar voeten te vegen met iets meer druk als ze voorheen gewend zijn. Zorg dat de mat in de loop richting ligt, en ook echt bij binnenkomst niet te omzeilen is, ook niet door je hond. Leg de mat recht voor de deur, het heeft geen zin als deze bij het openmaken half verstopt achter de open deur ligt. Resultaat verbluffend!

Ideaal voor:

Binnen voor-, tuin- en kelderdeuren ( de mat dient wel droog te liggen ). Caravan-camper-boot. Op maat te snijden als automat. Werkplaats , bedrijfsruimtes en winkel ingangen. Entree in de retail, horeca, garages enzovoorts Uitermate geschikt voor opvang van vette werkzaamheden zoals in bedrijfs keukens.

poetsen doe je zo

Verkrijgbaar in drie afmetingen en twee kleuren

· Absorbeert bijzonder veel vuil en vocht

· Extra antislip dankzij antislip coating aan de onderkant

· Robuust, lang meegaand en onderhoudsarm

· Kan bij 30 °C in de machine worden gewassen

· Geschikt voor de wasdroger op lage temperatuur

· Pluisvrij

· Ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming

Garantie

Elke mat heeft 2 jaar fabrieksgarantie. Er kan altijd een fabricagefout voorkomen. Als de mat voortijdige slijtage vertoond of dat er mankementen ontstaan, neem vooraf altijd contact op met poetsendoejezo. Wij kunnen je hierbij ondersteunen en advies geven.

Verkrijgbaar formaat

Voetmat klein, zwart (ca. 62 x 39 cm)

Voetmat klein, bruin (ca. 62 x 39 cm)

Voetmat groot, zwart (ca. 73 x 52 cm)

Voetmat groot, bruin (ca. 73 x 52 cm)

Voetmat extra groot, zwart (ca. 122 x 79 cm)

Voetmat extra groot, bruin (ca. 122 x 79 cm)

Product informatie
Samenstelling: 49 % polyamide, 32 % Lyocell, 19 % polyester speciale mix van zuig- en borstelvezels, antislip coating.

Vanaf 2020 is de mat ook op speciaal formaat te bestellen. Vraag hier voor info.

Label
Op elke mat is een rond JEMAKO label ingewerkt. Achterop dit label vind je het wasvoorschrift en een garantie nummer. Mocht je aanspraak willen maken op garantie is het verplicht dit nummer te vermelden. Raadpleeg vooraf altijd Poetsendoejezo per mail of WhatsApp, wij helpen je bij vragen.

Info
Het is goed te weten dat de mat na de eerste wasbeurt wat in elkaar krimpt, dit is eenmalig. Nadien blijft de mat in deze afmeting. Het verdient aanbeveling als je de mat iets wilt afknippen, om deze aan te passen, nadat deze is gewassen.

Je kunt de mat in de vorm snijden of knippen die je hebben wilt. Houdt dit wel beperkt!

Bekijk hier de foto's in de shop.

Onderhoud
Ons advies is de voetmaat af en toe uit te schudden en/of te stofzuigen. Was de voetmat regelmatig, dit zorgt ervoor dat de latex onderkant goed intakt blijft. Het verdient aanbeveling vóór de was zand en steentjes eruit te kloppen. De mat kan in de wasmachine, doe hier dan geen andere was meer bij. Vouw de mat dubbel met de bovenkant buiten in de machine doen. Kies het programma voor de fijne was bij 30 °C. Voeg hier maximaal 10 ml. synthetisch wasmiddel toe. Na de wasbeurt de mat s.v.p. direct uit de machine halen. U kunt de mat bij verlaagde temperatuur in de wasdroger doen of nog beter liggend op een droogrek laten drogen. Dit laatste adviseer ik ten zeerste. Vermijd s.v.p. het drogen op de verwarming of onder directe inwerking van hoge temperaturen. Knip kleine draadjes die mogelijk aan de rand loskomen gewoon af. Wij bevelen u aan de onderkant van de voetmat niet gedurende langere tijd aan directe uv straling bloot te stellen. Dat wil zeggen leg de mat niet met de onderkant naar beneden in de zon.

Ook huisdieren vinden deze mat aangenaam
Nog meer als de vorige voetmat van JEMAKO, zal ook de nieuwe mat een lievelingsplek van je viervoeter worden. Dat heeft het voordeel dat dankzij de goede vuil-en wateropname geen pootafdrukken meer achterblijven. Tevens neemt de mat dierenharen op, die dan eenvoudig met een borstel kunnen worden verwijderd.

poetsen doe je zo