Laat je informeren over de lopende actie producten, met uitleg hoe je ze kunt gebruiken en geniet daarbij van de tijdelijke aanbiedingen...

We komen digitaal bij je thuis!

Schrijf je in voor een uitgebreide WhatsApp actie producten uitleg, in je eigen woonomgeving ...

Inmiddels is iedereen wel op de hoogte van de Corona maatregelen.

Geen of weinig bezoek aan huis. Voor ons geen probleem, wij kunnen je middels een WhatsApp presentatie volledig informeren. Deze presentatie gaat uitsluitend over de huidige actie periode, dat zijn vaak samengestelde sets, nieuwe of speciale producten. 

Deze manier van thuispresentatie geeft je jezelf de vrijheid te bepalen op welk tijdstip je deze gaat beleven. In alle rust kan je zelfs terug kijken als je een onderwerp niet goed hebt begrepen. Om volledig je aandacht te vragen wordt de uitleg over 2 dagen verdeeld. Na afloop van elke dag, kan je vragen stellen.

Wat kan je verwachten en wat moet je doen ?

Er zijn 2 manieren op mee te doen...

  1. als gastvrouw : jij nodigt meerdere personen uit je vrienden/kennissen kring uit om mee te doen aan de WhatsApp presentatie. Van deze personen verzamel je de adresgegevens met mobiel telefoon nummer en e-mail adres. Deze stuur je naar ons. Wij vragen persoonlijk toestemming om deelname, dit in verband met de privacy regels. Deze gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden! Omdat je als gastvrouw fungeert word je daarvoor ook beloond met een geschenk naar keuze, of een bonus bedrag. We leggen je dit persoonlijk ruim van tevoren aan je uit. Vul in onderstaand formulier achter de naam gastvrouw "JA" in. Wij benaderen je persoonlijk nadat je het aanvraag formulier hebt toegestuurd.
  2. als gast: Vul in onderstaand formulier achter de naam gast "JA" in. Wij benaderen je persoonlijk nadat je het aanvraag formulier hebt toegestuurd.


Uitleg afhandeling...

* Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina en geef je voorkeur datum aan.

Let op meedoen verplicht je niet tot kopen. Wil je informatie na afloop, stel dan je vraag in WhatsApp en deze wordt aan het eind van de dag beantwoord. De producten die tijdens een party worden behandeld zijn na afloop te bestellen via de shop.
De actie periodes zijn 4 keer per jaar en  de producten hieruit zijn gedurende 3 maanden te verkrijgen. Ook kan het voorkomen dat er een wel heel speciale actie met een thema wordt georganiseerd. Deze wordt dan ook aangekondigd.

De eerstvolgende actie uitleg betreft de actie "De frisse oppepper voor je badkamer". Deze actie start 8 april, de dat van de WA actie info wordt nog bekend gegeven. Je kunt je al wel vast hiervoor aanmelden.


Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met je op om de datum vast te leggen en alle onderdelen te bespreken.