WhatsApp party – POETSENDOEJEZO

WhatsApp party

WhatApp party

Verheug je op een actieve party...

We komen digitaal bij je thuis!

Bereid je voor op een WhatsApp party vanaf je eigen woonomgeving ...

Gepland in januari ...

meld je vast aan voor de  


eerstvolgende gratis WhatsApp party 

Thema: " JEMAKO streepvrije ramen "

* Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina en geef je voorkeur datum aan.Inmiddels is iedereen wel op de hoogte van de Corona maatregelen. Daarop hebben wij onze party's aangepast en wel in de vorm van WhatsApp party's met diverse thema's.

Deze manier van thuispresentatie geeft je de vrijheid zelf te bepalen op welk tijdstip je deze gaat beleven. In alle rust kan je zelfs terug kijken als je een onderwerp niet goed hebt begrepen. Om volledig je aandacht te vragen worden de diverse thema's ( modules ) over 2 of 3 dagen verdeeld. Na afloop van elke dag, kan je vragen stellen.

Wat kan je verwachten ...

Wat kan je verwachten tijdens een WhatsApp party ... Wij ontvangen regelmatig vragen over de werking van de JEMAKO producten. Om deze vragen met meerdere mensen te delen hebben we besloten deze uitleg live te laten zien. We leggen uit hoe je de doeken en vezels kunt gebruiken in je huis. Als voorbeeld: hoe krijg ik nu echt mijn ramen streepvrij, hoe kan ik met de vezels alle oppervlakken in en om mijn huis reinigen. Voor welke vloer heb ik wat nodig en hoe onderhoud ik deze. Hoe gebruik ik de vloeistoffen enz. enz.

Met thema's zoals keuken - badkamer - ontkalken - voetmatten en nog veel meer laten we zien en horen middels tekst, foto's en filmpjes, waardoor je meer uit je aankoop haalt, met het gewenste resultaat .

Hoe doe je mee ...

Er zijn 2 manieren op mee te doen...

  1. als gastvrouw : jij nodigt meerdere personen uit je vrienden/kennissen kring uit om mee te doen aan de WhatsApp party. Van deze personen verzamel je de adresgegevens met mobiel telefoon nummer en e-mail adres. Deze stuur je naar ons. Wij vragen persoonlijk toestemming om deelname, dit in verband met de privacy regels. Deze gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden! Omdat je als gastvrouw fungeert word je daarrvoor ook beloond met een geschenk naar keuze. Je maakt tevens kans om een percentage van de omzet van jouw party te ontvangen die je dan van je eigen aankopen in mindering kunt brengen. We leggen je dit persoonlijk ruim van tevoren aan je uit. Vul in onderstaand formulier achter de naam gastvrouw "JA" in. Wij benaderen je persoonlijk nadat je het aanvraag formulier hebt toegestuurd.
  2. als gast: Vul in onderstaand formulier achter de naam gast "JA" in. Wij benaderen je persoonlijk nadat je het aanvraag formulier hebt toegestuurd.


Uitleg afhandeling...

Let op meedoen verplicht je niet tot kopen. Wil je informatie na afloop, stel dan je vraag in WhatsApp en deze wordt aan het eind van de dag beantwoord. De producten die tijdens een party worden behandeld zijn na afloop van de sessie ( deze kan gaan gaan over 2 of 3 dagen) te bestellen. Er volgt dan een bevestiging over je bestelling en na akkoord volgt er een betaal verzoek. Je bestelling wordt meestal binnen 1 werkweek geleverd, uiteraard worden er geen verzendkosten berekent.

Wij geven met regelmaat diverse modules via de WhatsApp party. Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met je op om de datum vast te leggen en alle onderdelen te bespreken.