Klik in het vak en type paar letters…

Wonen en slapen

Interieur afstoffen

Afstoffen wordt een feest, zodra je bij Poetsendoejezo bent geweest. Laat het natje en het droogje maar staan, want meer dan de JEMAKO Woonset Stof heb je niet nodig. De hoogwaardige microvezels in de duodoek geel of de reinigingshandschoen geel grijpen al het stof en nemen het mee. In tegenstelling tot de oude werkwijze , schuif je het stof op deze manier niet van de ene naar de andere kant van de kamer. Is de doek verzadigd? Even buiten de deur/raam uit kloppen en je kunt weer doorgaan met afstoffen, is de doek/handschoen erg vuil geworden, dan gaat ie pas in de wasmachine. Ben je gewend nat af te stoffen, maak de vezel dan iets of wat vochtig, maar ik waarschuw je het is droog veel fijner, gewoon uittesten, je wordt er blij van!

Gebruik de gele vezel in de vorm van handschoen of duodoek voor je gevoelige glazen beeldjes, je schilderijlijst, gevoelige (glas) lampen ect.ect.

Ben je in het bezit van hoogglans meubels, wees dan voorzichtig, microvezel kan krasjes veroorzaken als je erg zachte lak hebt of teveel druk zet. Gebruik voor deze speciale zachte lak de Dustar-Cleaner set, hiermee sluit je alle risico uit en zal je lang plezier hebben van deze mooie maar gevoelige meubelsstukken.

Stoffen bank en meubilair schoonmaken

Ook op je stoffen bank, stoelen en overig meubilair pakt de woonset stof ieder vuiltje aan. Voor overige reiniging en onderhoud biedt de woonset bekleding uitkomst. Met behulp van de groene reinigingshandschoen fris je de bekleding van stoel/bank op, haal je hiermee met behulp van eventueel de heerlijk ruikende JEMAKO galzeep  vrijwel alle vlekken uit bekleding. Zelf voor groezelige vloer/tap bekleding is de combinatie geweldig. Het geeft je meubilair weer een frisse uitstraling.

Leeronderhoud 

Heb je leren meubels geef deze dan een schoonmaakbeurt met de actiefschuim uit de Woonset Leer en behandel ze daarna met het leeronderhoud. Zo wordt het leer niet alleen grondig gereinigd, maar ook gevoed, onderhoud van leer is zeer belangrijk. De speciale leerdoek in de set geven het leer (opnieuw) een prachtige glans. Maar ook tassen, jassen en autobekleding van glad leer worden weer fantastisch schoon met dit set.

Kunststof onderhoud 

houdt kozijnen en ander kunststof mooi en op kleur met de Kunststof Onderhoud Set. Deze set is ook zeer geschikt om je exterieur en kunststof tuinmeubelen te reinigen en onderhouden. Ook geschikt voor kozijnen, carpoort en alles wat van kunststof is.

Openhaardglas reinigen

om het glas van je haard weer helder te krijgen en te onderhouden hebben we de speciale Woonset openhaard waarmee dit klusje snel geklaard wordt.

Vlekken verwijderen

uit vloerbedekking, trapbekleding, stoffen meubels ect. maak deze schoon met de groene vezel (renigingshandschoen groen, of duopad-groen) in combinatie met de galzeep of spray & wash.
Vrijwel 100% gegarandeerd dat je deze schoon krijgt, niet te nat maken want dan kunnen er kringen ontstaan en daarna goed nadrogen met de pluisvrije droogdoek. Ben je niet zeker van de behandeling, stel dan vragen via WhatsApp elke werkdag tussen 10 en 12 uur. Het kan zijn dat ik in een gesprek zit, ben niet teleurgesteld als het antwoord wat later komt. Neem contact op voor een uitgebreid advies bij je thuis.

Stof en spinnenwebben in kleine ruimtes

onder je bed, spinnenwebben raggen, lastige plekjes stofvrij maken? Neem hiervoor de gepatendeerde CleanSticks van JEMAKO, ze zijn er in diverse maten, de gele cleanstick is voor afstoffen.  Met de speciale  CleanStickPlus die je ook nog kunt verlengen met een van de 2 telescoopstelen, kan je ook bij hogere ruimtes spinnen raggen. Alle stof wordt door de langere gele vezel “gevangen” , daarna even uitkloppen en weer doorgaan. Klaar! Geen trapje nodig daarbij wel zo veilig. Plinten, plafondranden, achter- en bovenop kasten, maar ook in hoge trappenhuizen is hij onmisbaar.

Je huis stofvrij houden……daarvoor is de gele vezel onmisbaar. De vezel is te verkrijgen in de nagelvriendelijke gele reinigingshandschoen of de duodoek geel. Deze vezel houdt namelijk al het stof écht vast waardoor het werken hiermee uitermate geschikt is voor mensen met stofallergie en/of astma.

Voor het swifferen van je vloer in plaats van stofzuigen is er de Vloervezel geel een eenmalig aanschaf! En de vezels zijn ook nog eens vrij van chemische middelen! Op den duur ook veel voordeliger want de vezel gaat eindeloos mee.

JEMAKO heeft diverse reinigers waarmee je vet oplost, sanitair weer glanzend krijgt, vastgezette kalk milieuvriendelijk kunt verwijderen, rvs als nieuw kan maken en die het vuil laten verdwijnen als sneeuw voor de zon! Laat je adviseren.

Voor de SPRAY&WASH, GALZEEP en de ROLL-OUT BOX is geen vlek te gek!

Om lang plezier te hebben van de JEMAKO producten lees dan even verder: de vezels en doeken kunnen in de machine worden gewassen en zijn geschikt voor de wasdroger ( wel op lage temperatuur ). Op elke vezel tref je een label met de wasbare temperatuur. Wijk hier niet vanaf. De vezels voor het eerste gebruik wassen! Gebruik nooit wasverzachter en of chloor houdende wasmiddelen. Zo blijven de vezels en de vezeldoeken gedurende lange tijd goed absorberen en hun kleur behouden! 

Advies!! Gebruik het JEMAKO synthetische wasmiddel, zo blijven de vezels hun kleur en structuur behouden. door het gebruik van de waszak blijven de vezels pluisvrij en behoud je een langere levensduur.

 

Contact:

Telefoon & WhatsApp contact:

+31 (0) 63 85 124 49
ma-vr. 8.30 uur – 17.00 uur
info@poetsendoejezo.nl

Nieuwsbrief:

Mis geen enkel nieuwtje van poetsendoejezo.nl. Meld je hierbij aan voor de nieuwsbrief : E-mailadres