Zo krijg je streeploze ramen met Jemako ! – POETSENDOEJEZO

Zo krijg je streeploze ramen met Jemako !

ramen streepvrij … JEMAKO

Streeploos ramen lappen, het kan met JEMAKO....

Streeploze je ramen lappen, hoe doe ik dat? 

Het is de meestvoorkomende vraag op onze schoonmaak party’s en ergernis nummer één: zijn de ruiten eindelijk gelapt, zien ze er nog uit met veel strepen, vooral als je zon erop schijnt. Een doorn in het oog!

Hoe ga je ramen lappen zonder strepen?

Het geheim van streeploze ramen is schoon glas. Ramen wassen met een emmer water en een plons schoonmaakmiddel zet geen zoden aan de dijk, omdat je het schoonmaakmiddel op het glas smeert veroorzaakt dit strepen. Glas kan alleen helder zijn, als het schoon is.Als je altijd je ramen hebt behandeld met een schoonmaakmiddel, kan het zijn dat deze een wel erg vette laag heeft achtergelaten. Daarom kan het voorkomen dat je niet gelijk resultaat hebt met de JEMAKO vezels. Dan is het de kracht van de herhaling. 

Met de stevige groene reinigingsvezel (handschoen of duopad) maak je de ondergrond intensief schoon, blijft er nog een vettig laagje over of zijn de ramen niet glashelder, dan is het schoonmaakmiddel te vet geweest waardoor de procedure met de handschoen herhaald moet worden. De volgende keer zal je zien dat het laagje na gebruik van de handschoen oplost, waardoor het glas weer helder wordt. Heb je geen geduld, doe dan een scheut speciale glasreiniger in het water die ervoor zorgt dat het laagje vet opgelost wordt. De volgende keer als je gaat lappen lukt het met de groene reinigingsvezel en schoon water.

Zo krijg je streeploze ramen! 

Maak gebruik van JEMAKO Raamdoeken-sets!

Hoe leuk/fijn is het om met één hand en de telefoon aan je oor en met de andere hand je ramen streeploos te lappen? Ik wil daarmee zeggen, hoe makkelijk wil je het hebben? Het probleem van vuile en met strepen uitziende ramen verdwijnt als sneeuw voor de zon met een emmer schoon water en JEMAKO Raamdoeken

Als je de raamset handschoen aanschaft pak je ook nog eens de kozijnen in een keer mee. De hoogwaardige kwaliteit van de groene vezel in de vorm van de handschoen en  in combinatie met de doeken neemt al het vuil op en maakt het glas glanzend - en vooral streeploos - schoon en droog. Je kunt ook kiezen voor de set met de groene duodoek.

Praktische tips voor streeploze ramen!

Maak een keuze uit een van de raamsets, wil je gelijk de kozijnen en de vensterbanken schoon maken. Of kies je voor alleen het glas te reinigen. Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Uiteraard kan je ook elk product afzonderlijk bestellen. Met de handschoen kan je namelijk ook niet gladde oppervlakken reinigen, zoals bv. voegen in je badkamer.

Wil je grote ramen snel streeploos schoon krijgen? Kies voor de raamwisser en raamtrekker om op hoogte je ramen te lappen zonder een trap te gebruiken, gebruik daarbij de aluminium steel voor nog hogere ruimtes. Wel zo veilig! Als je eens wist hoeveel ongelukjes gebeuren vanuit een huishoudtrapje….

Werkwijze: Neem een emmer schoon water. Maak de handschoen of duodoek nat in de emmer en wring deze stevig uit. Als je een wisser gebruikt, maak dan de vezel ervan nat en ook deze moet goed uitgewrongen worden. Bewerk met de vezel of wisser het glas stevig en raak elk oppervlak. Met de trekker droog je daarna na, zet geen druk op de trekker.

Meer tips voor ramen wassen zonder strepen?

Heb je toch nog problemen om je ramen streeploos te krijgen, vraag dan om hulp bij poetsendoejezo, we komen graag bij je langs voor een gratis thuisdemonstratie. Sinds enige tijd kan je ook een online advies aanvragen, kijk eens op de home pagina.

Want je kunt JEMAKO-doeken online bestellen, maar wij leggen je ook graag uit hoe het werkt - zodat je met plezier aan de slag kunt.