Impregneerspray van JEMAKO – POETSENDOEJEZO

Impregneerspray van JEMAKO


poetsen doe je zo

Impregneerspray is een nieuw product van JEMAKO.

Toen de winteractie van start ging, werd dit nieuwe product geïntroduceerd. Zoals de meeste mensen, kijk ik eerst de kat uit de boom, eerst zien, voelen, ruiken en dan pas geloven. Wij als distributiepartners van JEMAKO mogen uiteraard onze mening geven, en dat doen we maar wat graag. Kritisch blijf je toch want ik moet ook achter een product staan, voordat er een aanbeveling naar mijn klanten gaat.

Impregneerspray

De impregneerspray wordt aanbevolen voor textiel. Je kunt het gebruiken om kleding waterafstotend en vuilafstotend te maken.

Volgens JEMAKO is het ook geschikt voor natuurlijke en synthetische materialen alsook voor suède. Ze beloofden ook dat je er houten wanden c.q. tuinmeubels mee kunt impregneren.

Zelfs terracotta bloempotten: eerst de aanslag verwijderen, dan insprayen en daardoor worden ze minder snel vuil.

poetsen doe je zo

Testen

Ik heb echt overal op gesprayd. Op alles wat ik maar tegen kwam: van mijn canvas buiten-kussens, de kunststof rieten bank, de ruw houten buitentafel, het hondenhok van steigerhout (is open hoor). Ja zelfs de houten ton waar mijn rozen in staan. O ja, een stenen muurtje heb ik ook maar even meegenomen :-). Perfect! Nadat de spray opgedroogd was (geef dit even de tijd) gelijk de test gedaan uiteraard. Echt geweldig: het water rolt er vanzelf af, trekt niet in de ondergrond. Ik ben absoluut overtuigd!! Toen ging de test verder op mijn suède laarzen, mijn stoffen winterjas, sportschoenen, sneakers, het gore-tex ski-jack van mijn dochter. Je kunt beter vragen waar heb ik niet op heb gesprayd. Geweldig een super product.

Ski-kleding en groene zeep
Mijn kleindochter heeft les op een kunststof skibaan waar ze de baan met groenezeep bewerken. Ze ziet er dus niet uit als ze een uitglijder maakt. Mijn schoondochter vroeg of ze impregneerspray mocht gebruiken op de skikleding van haar dochter. Ik heb haar natuurlijk de rest van mijn bus laten uitproberen. De kleding werd niet meer nat. Vuil spoel je zo af onder de kraan. Die bus ben ik kwijt, die krijg ik niet meer terug 🙂

poetsen doe je zo
poetsen doe je zo

Recensie Ellen
“Je bent bedankt, doe mij maar 1 liter”, was het commentaar! Tess haar roze outfit blijft dus schoon. Overtuigd!

Met de JEMAKO impregneerspray maak je nagenoeg alle textiel water-en vuilafstotend. Kleding zoals schoenen of jassen kunnen daarmee net zo snel en eenvoudig worden geïmpregneerd als steen- en houtoppervlakken. De impergneerspray biedt daarmee zowel binnen- als buitenshuis de ideale bescherming tegen het binnendringen van vocht en vuil. Wij zijn heel blij dat de nieuwe Impregneerspray zo goed ontvangen is en inmiddels op verschillende oppervlakken en materialen succesvol is ingezet.

Praktisch: hoe gebruik je impregneerspray

  • Het te behandelen oppervlak wassen c.q. reinigen
  • Aansluitend het droge oppervlak gelijkmatig vanaf circa 30 cm afstand inspuiten en indien nodig met een doek of bijvoorbeeld een groene DuoPad inwrijven. Goed laten drogen!
  • Aan slijtage onderhevige plekken eventueel een tweede keer behandelen
  • Op onbekende of kwetsbare oppervlakken of materialen vooraf testen!
  • Onderhoudsinstructies van de fabrikant in acht nemen
  • Noot: alleen in goed geventileerde ruimten of buiten gebruiken!
  • Spuitnevel niet inademen!
  • Alleen met grijze sproeikop gebruiken!

Wist je dat JEMAKO regelmatig acties heeft? Op onze JEMAKO actiepagina kun je altijd zien wat er deze periode in de actie is.