Wat is de meest effectieve manier om vlekken van huisdieren te verwijderen?


Het verwijderen van vlekken van huisdieren is een noodzaak voor iedereen met een geliefd dier in huis. Ze brengen ons gezelschap en vreugde, maar ze kunnen ons ook bijzondere cadeautjes brengen. Het opruimen na je huisdier hoeft geen karwei te zijn dat je uit elkaar drijft! We hebben enkele handige tips om vlekken van huisdieren te verwijderen en een schoon huis te houden:

  1. Om vlekken van huisdieren te verwijderen, probeer preventie. Een vuilvertragend middel dat vóór het ongelukje wordt aangebracht kan al veel helpen.
  2. Om een taaie vlek te verwijderen, doe je onverdund sodawater direct op de vlek en dep je de plek daarna met een droge witte handdoek. Herhaal dit tot het grootste deel van het vocht geabsorbeerd is. Leg dan een verse witte handdoek op de plek en leg een zwaar voorwerp over de handdoek om het resterende vocht op te zuigen.
  3. Elimineer de geur door de bron weg te nemen. Aerosol verfrissers elimineren geuren niet – ze maskeren ze alleen maar. Verwijder de bron van de geur door de plek met een ontsmettend reinigingsmiddel te wassen, af te spoelen en te drogen.
  4. Als je de vlek en de geur met deze methoden niet kunt verwijderen, neem dan contact op met een vakman.

Andere Tips voor het schoonmaken van huisdieren

Andere tips voor het schoonmaken van huisdieren

Huisdieren laten allerlei soorten haar en vuil rond het huis achter. Achter ze opruimen is gemakkelijk als je de situatie onder controle houdt. Gebruik een stofzuiger, met een meubelhulpstuk, om regelmatig over het huis te vegen en haren op te rapen.

Als je haast hebt, kun je ook een rubberen handschoen of een bevochtigde doek gebruiken om dierenharen op te rapen. Het haar zal zich aan een van beide vastklampen.

Recent Posts