Hoe Vloeren Schoonmaken


De professionele schoonmaaksters van Molly Maid hebben ook nog een paar andere handige tips voor het schoonmaken van keramische tegels en vinyl vloeren:

  1. Regelmatig schoonmaken maakt schoonmaken gemakkelijker – vooral met vloeren! Laat je vloer niet veranderen in een “project”.
  2. Begin bij het dweilen in de verste hoek van de kamer en ga dan terug in de richting van de ingang.
  3. Als je een glanzend oppervlak op je vloer hebt, gebruik dan een schone doek die je om het uiteinde van de uitgeknepen dweil wikkelt om strepen te voorkomen.
  4. Dweil pas nadat los vuil en puin grondig verwijderd zijn met een bezem, stofzuiger of stofmop.
  5. Gebruik een combinatie van warm water en allesreiniger (volg de aanwijzingen van de fabrikant voor de juiste hoeveelheden) om keramische tegels en vinyl vloeren effectief te dweilen.

Hoe verwijder ik rode wijn uit tapijt?

Hoe verwijder ik rode wijn uit tapijt?

Smakelijke rode wijn morsen op je tapijt kan een domper zetten op een ontspannen avond. Maar Molly Maid zegt dat je je geen zorgen hoeft te maken – het is gemakkelijker om gemorste rode wijn te verwijderen dan je denkt!

Eerst is het belangrijk om snel te handelen. Laat de vlek niet te lang intrekken voor je in de schoonmaakstand springt. Een beetje zout op de vlek helpt voorkomen dat de vlek zich in het tapijt nestelt en voorkomt grotere problemen.

Je hebt een paar mogelijkheden om de vlek te verwijderen – witte wijn, club soda, en commerciĆ«le tapijtreinigingsmiddelen zijn het populairst. Giet gewoon de reinigingsoplossing van je keuze op de vlek, en dep dan voorzichtig zoveel mogelijk wijn op. Denk eraan-door te wrijven wordt de vlek in het tapijt geperst en wordt het schoonmaken bemoeilijkt.

 

Recent Posts