Wat maakt “groene” reinigers milieuvriendelijk?


Het lijkt een eenvoudige vraag, maar “groene” schoonmaakmiddelen zijn ingewikkeld. Sommige producten worden als “groen” bestempeld omdat ze in een gerecycleerde verpakking zitten, terwijl de eigenlijke inhoud lijkt op een standaard schoonmaakmiddel. Andere “groene” reinigers zijn geen echte reinigers in de klassieke zin, omdat ze geen desinfecterende werking hebben en dus geen schadelijke bacteriĆ«n doden.

Een echt groene schoonmaakoplossing vereist het gebruik van ontsmettingsmiddelen, maar binnen een milieuvriendelijke oplossing. Het in evenwicht brengen van ontsmettingsmiddelen, zoals bleekmiddel, met producten die geen ammoniak, petroleum, enz. bevatten is de groene schoonmaak filosofie. Wij willen je helpen een schoon huis en een schoon geweten te hebben.

Molly Maid Groene Schoonmaak Diensten

Groene Schoonmaak Diensten

Het is jouw huis, en we maken het schoon op jouw manier. We bevelen het gebruik van ontsmettingsmiddelen aan volgens een regelmatig schema. Sommige van onze klanten wisselen ontsmettingsmiddelen af met “groene” schoonmaakmiddelen. Soms wisselen we ontsmettingsmiddelen af tussen kamers. Anderen gebruiken een concentratie van beide op regelmatige basis. En als je wilt, kunnen we met alle “groene” producten schoonmaken, de hele tijd.

Recent Posts