Hoe Voorkom Ik Dat Ramen Stomen In De Winter?


We begrijpen het belang van veiligheid bij het schoonmaken. Van de voor de hand liggende gevaren, zoals natte vloeren, tot de minder voor de hand liggende, zoals het mengen van ammoniak en bleekmiddel, houden we ons bij elke schoonmaakbeurt aan een strikt veiligheidsregime.

Het voorkomen van mist en stoom is eenvoudig – voeg een kleine hoeveelheid glycerine toe, of was met water en zeep, en zie hoe je problemen verdwijnen! Je kunt er ook voor zorgen dat alle buitenventilatiebronnen in je huis open en stromend zijn, zodat vochtige lucht naar buiten kan.

Streepvrije glazenwassen

Strepen op een pas schoongemaakt raam kunnen ongelooflijk frustrerend zijn. Niemand wil zijn harde schoonmaakwerk verdoezeld zien door een lelijke streep! Gelukkig zijn we er om je te helpen die strepen te voorkomen, voor een doorschijnende glans.
Was je glasoppervlakken met verticale streken aan de ene kant en horizontale streken aan de andere. Zo kun je snel zien aan welke kant van het glasoppervlak de streep zit. Dan kun je terugkeren naar het raam als de strepen aangekomen zijn, en ze gemakkelijk wegwerken. Dit bespaart je heel wat tijd met het identificeren van waar die strepen zitten!
Een krant gebruiken om je ramen schoon te vegen is ook een prima manier om strepen te voorkomen. Kranten laten niet dezelfde resten en film achter die papieren handdoeken wel achterlaten. Een kleine hoeveelheid schoonmaakmiddel gebruiken helpt ook om strepen te voorkomen. Als je meer schoonmaakmiddel gebruikt dan nodig is, blijven er strepen achter.

Streepvrije glazenwassen

Recent Posts